lösev

Gençler istedi, Başkan Adayı Şadi Özdemir aracıyla gezdirdi

04.03.2024 - 12:32, Güncelleme: 04.03.2024 - 12:32 410+ kez okundu.
 

Gençler istedi, Başkan Adayı Şadi Özdemir aracıyla gezdirdi

Nilüfer Belediye Başkan Adayı Şadi Özdemir, mahalle ziyareti sırasında gençlerin talepleri üzerine onları araçlarına alıp, birlikte şehir turu attı.  Talepleri hemen gerçekleşen gençler, turdan memnun ayrıldı. Nilüfer Belediye Başkan Adayı Şadi Özdemir, yerel seçim öncesi vatandaşlarla tanışma ziyaretlerini sürdürüyor. Her gün en az 4 mahalleyi ziyaret eden Özdemir, vatandaşlarla sıcak diyaloglar kuruyor. Son olarak Yüzüncüyıl, Minareliçavuş, Yolçatı, Doğanköy  ve Özlüce Mahalleleri’ne CHP Nilüfer İlçe Başkanı Özgür Şahin  ile birlikte giden Şadi Özdemir, yoğun ilgiyle karşılandı. Nilüfer’in nüfusu en yoğun olan ve sosyal hareketliliğin de fazla olduğu Yüzüncüyıl Mahallesi’nde de vatandaşlarla buluşan Şadi Özdemir, bu defa farklı bir taleple karşılaştı. İki genç, yaptıkları sohbetin ardından aracına binmek istediklerini söyleyince, Şadi Özdemir de onları aracına davet etti ve birlikte şehir turu attılar. Taleplerini hemen gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşayan gençler, kendilerine yönelik projelerin hayata geçirilmesini istedi. Şadi Özdemir de “Geleceğimizi size emanet edeceğiz. Sizin hayatlarınıza katkıda bulunmak en büyük amaçlarımızdan biri” dedi. Şadi Özdemir, Özlüce Mahallesi’nde de gençler tarafından meşalelerle karşılandı. Gençlere yönelik projelere ağırlık vereceklerini söyleyen Özdemir,  “Belediyede göreve geldiğimizde bazı çalışmalara karar verirken siz gençlerin de görüşlerini alacağız. Bu kenti ortak akıllı  birlikte yöneteceğiz” dedi. Özlüce’de vatandaşlar müzikle oynayınca Şadi Özdemir ve CHP Nilüfer İlçe Başkanı Özgür Şahin de onlara eşlik etti. Nilüfer Belediye Başkan Adayı Şadi Özdemir,  Özlüce’nin yanı sıra Minareliçavuş, Doğanköy ve Yolçatı Mahalleleri’ni de gezerek özellikle çiftçilere mesaj verdi.  Tarıma önem verdiklerini anlatan Şadi Özdemir, “Çiftçimize her türlü desteği vereceğiz. Tarımı önemsiyoruz çünkü bizim geleceğimiz tarımda. O nedenle tarımsal üretim artıracak her türlü çalışmaya destek vereceğiz, çiftçimize de ön ayak olacağız” dedi.  Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Nilüfer Belediye Başkan Adayı Şadi Özdemir, mahalle ziyareti sırasında gençlerin talepleri üzerine onları araçlarına alıp, birlikte şehir turu attı.  Talepleri hemen gerçekleşen gençler, turdan memnun ayrıldı.

Nilüfer Belediye Başkan Adayı Şadi Özdemir, yerel seçim öncesi vatandaşlarla tanışma ziyaretlerini sürdürüyor. Her gün en az 4 mahalleyi ziyaret eden Özdemir, vatandaşlarla sıcak diyaloglar kuruyor. Son olarak Yüzüncüyıl, Minareliçavuş, Yolçatı, Doğanköy  ve Özlüce Mahalleleri’ne CHP Nilüfer İlçe Başkanı Özgür Şahin  ile birlikte giden Şadi Özdemir, yoğun ilgiyle karşılandı. Nilüfer’in nüfusu en yoğun olan ve sosyal hareketliliğin de fazla olduğu Yüzüncüyıl Mahallesi’nde de vatandaşlarla buluşan Şadi Özdemir, bu defa farklı bir taleple karşılaştı. İki genç, yaptıkları sohbetin ardından aracına binmek istediklerini söyleyince, Şadi Özdemir de onları aracına davet etti ve birlikte şehir turu attılar. Taleplerini hemen gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşayan gençler, kendilerine yönelik projelerin hayata geçirilmesini istedi. Şadi Özdemir de “Geleceğimizi size emanet edeceğiz. Sizin hayatlarınıza katkıda bulunmak en büyük amaçlarımızdan biri” dedi.
Şadi Özdemir, Özlüce Mahallesi’nde de gençler tarafından meşalelerle karşılandı. Gençlere yönelik projelere ağırlık vereceklerini söyleyen Özdemir,  “Belediyede göreve geldiğimizde bazı çalışmalara karar verirken siz gençlerin de görüşlerini alacağız. Bu kenti ortak akıllı  birlikte yöneteceğiz” dedi. Özlüce’de vatandaşlar müzikle oynayınca Şadi Özdemir ve CHP Nilüfer İlçe Başkanı Özgür Şahin de onlara eşlik etti.

Nilüfer Belediye Başkan Adayı Şadi Özdemir,  Özlüce’nin yanı sıra Minareliçavuş, Doğanköy ve Yolçatı Mahalleleri’ni de gezerek özellikle çiftçilere mesaj verdi.  Tarıma önem verdiklerini anlatan Şadi Özdemir, “Çiftçimize her türlü desteği vereceğiz. Tarımı önemsiyoruz çünkü bizim geleceğimiz tarımda. O nedenle tarımsal üretim artıracak her türlü çalışmaya destek vereceğiz, çiftçimize de ön ayak olacağız” dedi. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.