lösev

Gönüllü öğretmenler Hatay’a uğurlandı

Eğitim (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.02.2023 - 14:12, Güncelleme: 24.02.2023 - 13:30 7449+ kez okundu.
 

Gönüllü öğretmenler Hatay’a uğurlandı

Gönüllü öğretmenler Hatay’a uğurlandı

Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğünde görev yapan 5 öğretmen, depremzede vatandaşların yemek ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla kurulan seyyar mutfaklarda görev yapmak üzere Hatay ili Altınözü ilçesine uğurlandı.Kahramanmaraş merkezli yaşanan ve 11 ili etkileyen depremler dolayısıyla tüm kurumlar gibi Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğü de seferber oldu. Deprem bölgesine seyyar mutfaklarda görev yapmak üzere gönüllü öğretmeni uğurladıklarını açıklayan İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca, "Afet bölgesinde birçok alanda ihtiyaç bulunmakta ve gönüllü öğretmenlerimiz sahada görev almak için gönüllü olmaktadır. Vatandaşlarımızı yalnız bırakmayarak ihtiyaç duyulan her alanda görev alan meslektaşlarımıza yürekten teşekkür ediyorum" dedi.
Gönüllü öğretmenler Hatay’a uğurlandı
Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğünde görev yapan 5 öğretmen, depremzede vatandaşların yemek ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla kurulan seyyar mutfaklarda görev yapmak üzere Hatay ili Altınözü ilçesine uğurlandı.
Kahramanmaraş merkezli yaşanan ve 11 ili etkileyen depremler dolayısıyla tüm kurumlar gibi Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğü de seferber oldu. Deprem bölgesine seyyar mutfaklarda görev yapmak üzere gönüllü öğretmeni uğurladıklarını açıklayan İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca, "Afet bölgesinde birçok alanda ihtiyaç bulunmakta ve gönüllü öğretmenlerimiz sahada görev almak için gönüllü olmaktadır. Vatandaşlarımızı yalnız bırakmayarak ihtiyaç duyulan her alanda görev alan meslektaşlarımıza yürekten teşekkür ediyorum" dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.