lösev

Gündoğdu Üniversite Caddesine yeni kaldırım

13.03.2024 - 10:33, Güncelleme: 13.03.2024 - 10:33 686+ kez okundu.
 

Gündoğdu Üniversite Caddesine yeni kaldırım

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından İzmit Gündoğdu Mahallesi Üniversite Caddesi’nde parke yaya kaldırım ve tretuvar imalatları yapılıyorKOCAELİ (İGFA) - Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından İzmit Gündoğdu Mahallesi Üniversite Caddesi’nde tretuvar, parke yaya kaldırım yapılıyor. 200 metre uzunluktaki caddede asfalt onarım ve aşınma tabakası asfalt serim çalışmaları da yapılacak. Eskimiş ve kullanım ömrünü tamamlamış parke kaldırımların söküldüğü Gündoğdu Mahallesi Üniversite Caddesinin yaya kaldırım ve yol kenarı tretuvar imalatları yapılırken önümüzdeki günlerde asfalt serim çalışmaları yapılacak.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından İzmit Gündoğdu Mahallesi Üniversite Caddesi’nde parke yaya kaldırım ve tretuvar imalatları yapılıyor

KOCAELİ (İGFA) - Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından İzmit Gündoğdu Mahallesi Üniversite Caddesi’nde tretuvar, parke yaya kaldırım yapılıyor. 200 metre uzunluktaki caddede asfalt onarım ve aşınma tabakası asfalt serim çalışmaları da yapılacak. Eskimiş ve kullanım ömrünü tamamlamış parke kaldırımların söküldüğü Gündoğdu Mahallesi Üniversite Caddesinin yaya kaldırım ve yol kenarı tretuvar imalatları yapılırken önümüzdeki günlerde asfalt serim çalışmaları yapılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.