lösev

Haluk Bozdoğan'dan Kocamaz'a Cevap

Magazin 03.01.2020 - 12:29, Güncelleme: 09.11.2020 - 17:34 3793+ kez okundu.
 

Haluk Bozdoğan'dan Kocamaz'a Cevap

Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan’dan Burhanettin Kocamaz’a sert sözler. Tarsus’un kurtuluşuyla ilgili yaptığı açıklamanın ardından Kocamaz’ın sert açıklamasının hedefi olan Bozdoğan, daha sert bir açıklamayla cevap verdi. Tarsus Belediye Meclis salonunda bugün yaptığı konuşmada Bozdoğan özetle şunları şöyledi,‘’Biz senin yaptığını yapmadık, sen Tarsus’ta ilk göreve geldiğinde herkesi işten çıkardın, Ben senin adamlarını işten çıkarmadım. En yakınlarını müdür yaptım. Hepsi buradalar. Bunun adı ahlaktır, erdemdir. Adamlıktan bahseden bir insanın zamanında seçim kazandığında yaptıklarına bakması lazım’’
Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan’dan Burhanettin Kocamaz’a sert sözler. Tarsus’un kurtuluşuyla ilgili yaptığı açıklamanın ardından Kocamaz’ın sert açıklamasının hedefi olan Bozdoğan, daha sert bir açıklamayla cevap verdi.
Tarsus Belediye Meclis salonunda bugün yaptığı konuşmada Bozdoğan özetle şunları şöyledi,‘’Biz senin yaptığını yapmadık, sen Tarsus’ta ilk göreve geldiğinde herkesi işten çıkardın, Ben senin adamlarını işten çıkarmadım. En yakınlarını müdür yaptım. Hepsi buradalar. Bunun adı ahlaktır, erdemdir. Adamlıktan bahseden bir insanın zamanında seçim kazandığında yaptıklarına bakması lazım’’
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.