lösev

Hamit Tuna, “Seçimi Son 15 Günde Kaybettik”

Magazin 20.08.2019 - 12:14, Güncelleme: 09.11.2020 - 17:34 3521+ kez okundu.
 

Hamit Tuna, “Seçimi Son 15 Günde Kaybettik”

Milliyetçi Hareket Parti Tarsus İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen Geleneksel  19’uncu Karboğazı Zafer Kurultayına katılan Milliyetçi Hareket Partisi Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna, 31 Mart seçimleriyle ilgili konuştu. Seçimlerle ilgili açıklama yapan Tuna, “Bütün ayak oyunlara senaryolara yazılan söylenen yalan yanlış şeylere rağmen bu millet bizim arkamızda durdu. Son 15 günde kaybettik seçimi. Bütün şer odakları bir noktada birleşmişler saf gönülleri bir arada olan insanlar da bizimle birlikte olmuşlar. Ve ciddi anlamda oy verdiniz destek oldunuz allah razı olsun hakkınızı helal edin biz de buraya çıkmışken 7 ay boyunca durmadan oturmadan hep birlikte çalıştık çabaladık. Herşeyin sonu değil 24 yıldır mhp de siyaset yapan bir kardeşiniz olarak inşallah gücümüzün yettiği her noktada sizlerle birlikte olacağız. Çünkü bölmez bu hareket ölmez bu dava Allah'ın izniyle” dedi. https://www.youtube.com/watch?v=9Ou_yOEeeYQ Karboğazı zaferine de değinen Hamit Tuna, “Kalabalıkları millet yapan değerler vardır. Bu değerler dilidir bayrağıdır vatan toprağıdır tarih şuurudur milli kültürüdür manevi değerleridir. Bu değerleri boşalttığınız zaman millet olma özelliğini kaybettirirsiniz sadece kalabalıktan oluşan bir sayısal vaziyet ortaya çıkar. Bizim de özellikle görev yaptığımız dönem içerisinde bu kalabalığı millet yapan değerler konusundaki hassasiyetimiz çok öndeydi. Bunlardan en önemlisi de tabiki tarih şuuru. Türk milleti olarak şanlı bir geçmişimiz var. Çok dolu dolu bir tarihimiz var. Bazı zamanlarda çok zora dara düşmüşüzdür. Aynı kar boğazında atalarımızın yaptığı kahramanlık gibi zorda darda vatan toprağı işgal altında ama umutların tükendiği yerde türkün kudreti baştan diyerek haykırarak 44 yiğit bir Fransız taburunu bu noktada esir almıştır. İşte Türk’ün farkı budur cesareti budur. En büyük silah cesarettir demişler. Cesaretli bir milletin evlatları olarak atalarımızın yaptıklarıyla dünden bu güne gurur duyduk duymaya da devam edeceğiz. Hem ülkelerin hem şehirlerin hafızası vardır. Şehirlerin hafızası noktasında Gülekli Hatice Fatma Analar Molla Kerimler Gülekli Kemaller Yanparlı Hüseyinler Mithat Toroğulları Ali Demirtaşlar gibi bir çok kahramanımızın ismini unutmayacağız unutturmayacağız” İfadelerini kullandı.
Milliyetçi Hareket Parti Tarsus İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen Geleneksel  19’uncu Karboğazı Zafer Kurultayına katılan Milliyetçi Hareket Partisi Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna, 31 Mart seçimleriyle ilgili konuştu.
Seçimlerle ilgili açıklama yapan Tuna, “Bütün ayak oyunlara senaryolara yazılan söylenen yalan yanlış şeylere rağmen bu millet bizim arkamızda durdu. Son 15 günde kaybettik seçimi. Bütün şer odakları bir noktada birleşmişler saf gönülleri bir arada olan insanlar da bizimle birlikte olmuşlar. Ve ciddi anlamda oy verdiniz destek oldunuz allah razı olsun hakkınızı helal edin biz de buraya çıkmışken 7 ay boyunca durmadan oturmadan hep birlikte çalıştık çabaladık. Herşeyin sonu değil 24 yıldır mhp de siyaset yapan bir kardeşiniz olarak inşallah gücümüzün yettiği her noktada sizlerle birlikte olacağız. Çünkü bölmez bu hareket ölmez bu dava Allah'ın izniyle” dedi.
https://www.youtube.com/watch?v=9Ou_yOEeeYQ Karboğazı zaferine de değinen Hamit Tuna, “Kalabalıkları millet yapan değerler vardır. Bu değerler dilidir bayrağıdır vatan toprağıdır tarih şuurudur milli kültürüdür manevi değerleridir. Bu değerleri boşalttığınız zaman millet olma özelliğini kaybettirirsiniz sadece kalabalıktan oluşan bir sayısal vaziyet ortaya çıkar. Bizim de özellikle görev yaptığımız dönem içerisinde bu kalabalığı millet yapan değerler konusundaki hassasiyetimiz çok öndeydi. Bunlardan en önemlisi de tabiki tarih şuuru. Türk milleti olarak şanlı bir geçmişimiz var. Çok dolu dolu bir tarihimiz var. Bazı zamanlarda çok zora dara düşmüşüzdür. Aynı kar boğazında atalarımızın yaptığı kahramanlık gibi zorda darda vatan toprağı işgal altında ama umutların tükendiği yerde türkün kudreti baştan diyerek haykırarak 44 yiğit bir Fransız taburunu bu noktada esir almıştır. İşte Türk’ün farkı budur cesareti budur. En büyük silah cesarettir demişler. Cesaretli bir milletin evlatları olarak atalarımızın yaptıklarıyla dünden bu güne gurur duyduk duymaya da devam edeceğiz. Hem ülkelerin hem şehirlerin hafızası vardır. Şehirlerin hafızası noktasında Gülekli Hatice Fatma Analar Molla Kerimler Gülekli Kemaller Yanparlı Hüseyinler Mithat Toroğulları Ali Demirtaşlar gibi bir çok kahramanımızın ismini unutmayacağız unutturmayacağız” İfadelerini kullandı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.