lösev

Hatay'da deforme olan yollar yenileniyor

27.12.2023 - 12:34, Güncelleme: 27.12.2023 - 12:34 817+ kez okundu.
 

Hatay'da deforme olan yollar yenileniyor

Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından il genelinde yürütülen yeni yol yapımı, bakım ve onarım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.HATAY (İGFA) - Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler, vatandaşların ulaşımını rahatlatmak ve güvenli hale getirmek amacıyla Arsuz ilçesine bağlı Konarlı Mahallesi’ndeki 4 bin metrekarelik alanda parke çalışmalarını başlattı. Depremin etkisi ile de deforme olan dört sokağa parke döşemeye başlayan Büyükşehir ekipleri, çalışmaların en kısa süre içerisinde tamamlanacağını belirtti. Hatay ekipleri ayrıca Antakya ilçesine bağlı Akasya Mahallesi Şükrü Balcı Caddesi’nde depremden hasar gören kaldırımların onarımını yapıyor.

Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından il genelinde yürütülen yeni yol yapımı, bakım ve onarım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

HATAY (İGFA) - Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler, vatandaşların ulaşımını rahatlatmak ve güvenli hale getirmek amacıyla Arsuz ilçesine bağlı Konarlı Mahallesi’ndeki 4 bin metrekarelik alanda parke çalışmalarını başlattı.

Depremin etkisi ile de deforme olan dört sokağa parke döşemeye başlayan Büyükşehir ekipleri, çalışmaların en kısa süre içerisinde tamamlanacağını belirtti.

Hatay ekipleri ayrıca Antakya ilçesine bağlı Akasya Mahallesi Şükrü Balcı Caddesi’nde depremden hasar gören kaldırımların onarımını yapıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.