lösev

Hentbolda A Milli Kadınlar hazırlıkta Slovakya'yı affetmedi

06.12.2023 - 10:47, Güncelleme: 06.12.2023 - 10:47 281+ kez okundu.
 

Hentbolda A Milli Kadınlar hazırlıkta Slovakya'yı affetmedi

EHF EURO 2024 6. Eleme Grubu maçları için hazırlıklarını sürdüren A Milli Kadın Hentbol Takımımız, Ankara Prof. Dr. Yaşar Sevim Hentbol Salonu'nda Slovakya milli takımı ile takımı ile yaptığı ikinci hazırlık maçını 29-27 kazandı.ANKARA (İGFA) - A Milli Kadın Hentbol Takımı hazırlık maçında Slovakya'yı 29-27 mağlup etti 3 Aralık'ta oynanan ilk maçta konuk ekip 31-27 galip gelmişti. Milli Takımımızın Slovakya milli takımı ile ortak kamp çalışması da bu maçla sona erdi. A Milli Kadın Hentbol Takımı'nın Slovakya ile yaptığı kamp ve maç kadrosu: Kaleci: Sude Karademir (Armada Praxis Yalıkavak), Yağmur Bembeyaz (Konyaaltı Bld.), Serpil Abdioğlu (Görele Bld.) Sol Kanat: Elif Sıla Aydın (İzmir BBSK), Tuana Akman (Armada Praxis Yalıkavak) Sol Oyun Kurucu: Diğdem Hoşgör (Konyaaltı Bld.), Edanur Çetin (Konyaaltı Bld.) Orta Oyun Kurucu: Betül Karaslan (Yenimahalle Bld.), Edanur Burhan (Armada Praxis Yalıkavak), Gülcan Tügel (Yenimahalle Bld.), Reyhan Kaya (Üsküdar Belediyesi) Sağ Oyun Kurucu: Beyza Karaçam (Lokomotiv Zagreb), Ece Sözmen (Armada Praxis Yalıkavak) Sağ Kanat: Bilgenur Öztürk (Konyaaltı Bld.), Yasemin Özgür (Armada Praxis Yalıkavak) Pivot: Büşra Işıkhan (Kastamonu GSK), Meryem Erdoğan (Üsküdar Belediyesi), Fatma Akgün (Armada Praxis Yalıkavak)

EHF EURO 2024 6. Eleme Grubu maçları için hazırlıklarını sürdüren A Milli Kadın Hentbol Takımımız, Ankara Prof. Dr. Yaşar Sevim Hentbol Salonu'nda Slovakya milli takımı ile takımı ile yaptığı ikinci hazırlık maçını 29-27 kazandı.

ANKARA (İGFA) - A Milli Kadın Hentbol Takımı hazırlık maçında Slovakya'yı 29-27 mağlup etti

3 Aralık'ta oynanan ilk maçta konuk ekip 31-27 galip gelmişti. Milli Takımımızın Slovakya milli takımı ile ortak kamp çalışması da bu maçla sona erdi.

A Milli Kadın Hentbol Takımı'nın Slovakya ile yaptığı kamp ve maç kadrosu:

Kaleci: Sude Karademir (Armada Praxis Yalıkavak), Yağmur Bembeyaz (Konyaaltı Bld.), Serpil Abdioğlu (Görele Bld.)
Sol Kanat: Elif Sıla Aydın (İzmir BBSK), Tuana Akman (Armada Praxis Yalıkavak)
Sol Oyun Kurucu: Diğdem Hoşgör (Konyaaltı Bld.), Edanur Çetin (Konyaaltı Bld.)
Orta Oyun Kurucu: Betül Karaslan (Yenimahalle Bld.), Edanur Burhan (Armada Praxis Yalıkavak), Gülcan Tügel (Yenimahalle Bld.), Reyhan Kaya (Üsküdar Belediyesi)
Sağ Oyun Kurucu: Beyza Karaçam (Lokomotiv Zagreb), Ece Sözmen (Armada Praxis Yalıkavak)
Sağ Kanat: Bilgenur Öztürk (Konyaaltı Bld.), Yasemin Özgür (Armada Praxis Yalıkavak)
Pivot: Büşra Işıkhan (Kastamonu GSK), Meryem Erdoğan (Üsküdar Belediyesi), Fatma Akgün (Armada Praxis Yalıkavak)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.