lösev

’Her ay 1 branş tanıtım projesi’ Sayapark’ta

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.01.2023 - 13:12, Güncelleme: 16.01.2023 - 12:50 7328+ kez okundu.
 

’Her ay 1 branş tanıtım projesi’ Sayapark’ta

’Her ay 1 branş tanıtım projesi’ Sayapark’ta

Mersin Valiliği ve Gençlik Spor İl Müdürlüğünün ortak projesi ’Her ay 1 branş tanıtımı’nın ilki olan bocce sporu tanıtımı, Sayapark Alışveriş Merkezi Açık Hava Meydanında her yaştan insanın katılımıyla gerçekleştirildi.Voleyboldan basketbola, satrançtan tenise, yelkenden sualtı sporlarına kadar birçok branşta yıl boyu branş bazında yapılan sporları ön plana çıkarıp, tanıtımını yaparak özellikle çocuklar ile gençlerin ilgi ve yetenek alanlarına göre bu spor dallarına yönelmelerini teşvik etmenin amaçlandığı projede, belirlenen 12 branştan her birinin tanıtımı belirtilen ay içerisinde halkla buluşacak.
’Her ay 1 branş tanıtım projesi’ Sayapark’ta
Mersin Valiliği ve Gençlik Spor İl Müdürlüğünün ortak projesi ’Her ay 1 branş tanıtımı’nın ilki olan bocce sporu tanıtımı, Sayapark Alışveriş Merkezi Açık Hava Meydanında her yaştan insanın katılımıyla gerçekleştirildi.
Voleyboldan basketbola, satrançtan tenise, yelkenden sualtı sporlarına kadar birçok branşta yıl boyu branş bazında yapılan sporları ön plana çıkarıp, tanıtımını yaparak özellikle çocuklar ile gençlerin ilgi ve yetenek alanlarına göre bu spor dallarına yönelmelerini teşvik etmenin amaçlandığı projede, belirlenen 12 branştan her birinin tanıtımı belirtilen ay içerisinde halkla buluşacak.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.