lösev

İmamoğlu ve Yıldırım'ın Çıkacağı Kanal Belli Oldu

Magazin 07.06.2019 - 13:25, Güncelleme: 09.11.2020 - 17:33 3575+ kez okundu.
 

İmamoğlu ve Yıldırım'ın Çıkacağı Kanal Belli Oldu

Ak Parti İBB Başkan adayı Binali Yıldırım ile CHP'li aday Ekrem İmamoğlu'nun, TRT'de televizyon programına  çıkacağı  iddia edildi. İstanbul'un seçilmiş Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun danışmanı Murat Ongun iddiaya ''Bu iddiadan Ekrem İmamoğlu'nun ve benimde haberim yok'' yanıtı verdi. Ekrem İmamoğlu ve Binali Yıldırım Ortak Canlı Yayın Ak Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, Ekrem İmamoğlu ile canlı yayında yapılacak bir tartışma için "Kesin olacak." ifadesini kullanmıştı.
Ak Parti İBB Başkan adayı Binali Yıldırım ile CHP'li aday Ekrem İmamoğlu'nun, TRT'de televizyon programına  çıkacağı  iddia edildi. İstanbul'un seçilmiş Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun danışmanı Murat Ongun iddiaya ''Bu iddiadan Ekrem İmamoğlu'nun ve benimde haberim yok'' yanıtı verdi.

Ekrem İmamoğlu ve Binali Yıldırım Ortak Canlı Yayın

Ak Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, Ekrem İmamoğlu ile canlı yayında yapılacak bir tartışma için "Kesin olacak." ifadesini kullanmıştı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.