lösev

İyi Parti Tarsus İlçe Kurucularından Ergün Polat Hayatını Kaybetti

Genel 19.08.2019 - 07:22, Güncelleme: 09.11.2020 - 17:34 3414+ kez okundu.
 

İyi Parti Tarsus İlçe Kurucularından Ergün Polat Hayatını Kaybetti

[caption id="attachment_7389" align="alignleft" width="533"] İYİ Parti Tarsus ilçe kurucusu Ergün POLAT[/caption] Mersin’in Tarsus ilçesinde herkesim tarafından sevilip sayılan ve özellikle siyasi alanda etkili olan emekli öğretmen Ergün Polat geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. İyi Parti Tarsus ilçe kurucu yönetim kurulu üyesi olarak siyaset ile de uğraşan Polat’ın vefat haberini alan sevenleri büyük üzüntü yaşadı. Merhum Ergün Polat’ın cenazesinin bu gün öğle namazına müteakip Tarsus Şehir Mezarlığına defnedileceği öğrenildi.
[caption id="attachment_7389" align="alignleft" width="533"]İYİ Parti Tarsus ilçe kurucusu Ergün POLAT İYİ Parti Tarsus ilçe kurucusu Ergün POLAT[/caption] Mersin’in Tarsus ilçesinde herkesim tarafından sevilip sayılan ve özellikle siyasi alanda etkili olan emekli öğretmen Ergün Polat geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. İyi Parti Tarsus ilçe kurucu yönetim kurulu üyesi olarak siyaset ile de uğraşan Polat’ın vefat haberini alan sevenleri büyük üzüntü yaşadı. Merhum Ergün Polat’ın cenazesinin bu gün öğle namazına müteakip Tarsus Şehir Mezarlığına defnedileceği öğrenildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.