lösev

İzmirli Kahve'de üç yeni kışlık lezzet

10.01.2024 - 13:31, Güncelleme: 10.01.2024 - 13:31 1903+ kez okundu.
 

İzmirli Kahve'de üç yeni kışlık lezzet

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in uygun fiyat ve kaliteli menüsüyle gençlere armağan ettiği İzmirli Kahve, kış aylarının sevilen içecekleri chai tea latte, salep ve sıcak çikolatayı menüsüne ekledi. İzmirlinin içini ısıtacak lezzetler, 45 TL’den satışa sunulmaya başladı. İzmir Büyükşehir Belediye Tunç Soyer’in gençlerin ekonomik ve kaliteli kahve tüketmesi için Büyükşehir iştiraki İzTarım A.Ş.  bünyesinde hizmete açtığı İzmirli Kahve menüsüne yeni lezzetler ekledi. Kısa sürede büyük ilgi toplayan İzmirli Kahve şubelerinde soğuk havalarda en çok tüketilen sıcak lezzetlerden “salep”, “sıcak çikolata” ve “chai tea latte” satışa sunulmaya başladı. İzmir’in içini ısıtacak lezzetler Zincir kahve mağazalarında en çok tüketilen lezzetler, soğuk havalarda öğrenciler başta olmak üzere İzmirlilerin içini ısıtacak. Chai tea latte, salep ve sıcak çikolata gibi kış aylarında tüketilen içecekler, yerli üreticiden alınan ve Bayındır Süt İşletme Fabrikası’nda üretilen İzmirli sütlerle hazırlanıyor.  İzmirli Kahve şubeleri, "genç, nitelikli ve ulaşılabilir" mottosuyla, kahve fiyatlarını 30 liradan başlayan fiyatlandırma ile kahve zincirlerinin yarı fiyatına gençlere sunuyor. Uygun fiyat prensibiyle menüye yeni eklenen chai tea latte, sıcak çikolata ve salep ürünleri de 45 TL’den satışa sunuldu. İzmirli Kahve şubeleri 5’e çıkıyor İzmirli markası, kahve şubelerini artırmaya devam edecek. Konak Metro ve Bornova Metro çıkışında şubeleri bulunan İzmirli Kahve, 3 yeni şube daha açacak. İzmirli Kahve’nin yeni şubelerinin Buca Tınaztepe’de üniversite yakınında, Fahrettin Altay ve Bostanlı bölgesinde gençlerin yoğun olduğu noktalarda kurulması hedefleniyor. Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in uygun fiyat ve kaliteli menüsüyle gençlere armağan ettiği İzmirli Kahve, kış aylarının sevilen içecekleri chai tea latte, salep ve sıcak çikolatayı menüsüne ekledi. İzmirlinin içini ısıtacak lezzetler, 45 TL’den satışa sunulmaya başladı.

İzmir Büyükşehir Belediye Tunç Soyer’in gençlerin ekonomik ve kaliteli kahve tüketmesi için Büyükşehir iştiraki İzTarım A.Ş.  bünyesinde hizmete açtığı İzmirli Kahve menüsüne yeni lezzetler ekledi. Kısa sürede büyük ilgi toplayan İzmirli Kahve şubelerinde soğuk havalarda en çok tüketilen sıcak lezzetlerden “salep”, “sıcak çikolata” ve “chai tea latte” satışa sunulmaya başladı.

İzmir’in içini ısıtacak lezzetler

Zincir kahve mağazalarında en çok tüketilen lezzetler, soğuk havalarda öğrenciler başta olmak üzere İzmirlilerin içini ısıtacak. Chai tea latte, salep ve sıcak çikolata gibi kış aylarında tüketilen içecekler, yerli üreticiden alınan ve Bayındır Süt İşletme Fabrikası’nda üretilen İzmirli sütlerle hazırlanıyor.  İzmirli Kahve şubeleri, "genç, nitelikli ve ulaşılabilir" mottosuyla, kahve fiyatlarını 30 liradan başlayan fiyatlandırma ile kahve zincirlerinin yarı fiyatına gençlere sunuyor. Uygun fiyat prensibiyle menüye yeni eklenen chai tea latte, sıcak çikolata ve salep ürünleri de 45 TL’den satışa sunuldu.

İzmirli Kahve şubeleri 5’e çıkıyor

İzmirli markası, kahve şubelerini artırmaya devam edecek. Konak Metro ve Bornova Metro çıkışında şubeleri bulunan İzmirli Kahve, 3 yeni şube daha açacak. İzmirli Kahve’nin yeni şubelerinin Buca Tınaztepe’de üniversite yakınında, Fahrettin Altay ve Bostanlı bölgesinde gençlerin yoğun olduğu noktalarda kurulması hedefleniyor.


Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.