lösev

'İzmit Kafası'ndan 100. Yıl özel sayısı

26.12.2023 - 16:42, Güncelleme: 26.12.2023 - 16:42 137+ kez okundu.
 

'İzmit Kafası'ndan 100. Yıl özel sayısı

İzmit Belediyesi Basın ve Yayın Müdürlüğü’nün kendi öz kaynaklarıyla hazırladığı İzmit Kafası dergisinin Cumhuriyetin 100’üncü yılına özel olarak tasarladığı sayısı vatandaşla buluştu.KOCAELİ (İGFA) - İzmit Belediyesi Basın ve Yayın Müdürlüğü tarafından periyodik olarak basılan İzmit Kafası Dergisinin 17’inci sayısı Cumhuriyetin 100’üncü yılı temasıyla vatandaşlarla buluştu. Dağıtılan derginin tasarımını ve içeriğini çok beğendiklerini ifade eden İzmitliler, özel sayı için İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ve Basın Yayın Müdürlüğü ekibine teşekkürlerini iletti. ‘Ya Olmasaydın’ başlığıyla oluşturulan kapak görseli vatandaşlardan tam not aldı. Yeni sayıları da merakla beklediklerini belirten İzmitliler Atatürk ve Milli Mücadeleye dair verilen içerikleri takdir ettiklerini vurguladılar. 36 sayfadan oluşan ve özel tasarımlarıyla kentte özgün bir yere sahip olan İzmit Kafası dergisi büyük beğeni topluyor.

İzmit Belediyesi Basın ve Yayın Müdürlüğü’nün kendi öz kaynaklarıyla hazırladığı İzmit Kafası dergisinin Cumhuriyetin 100’üncü yılına özel olarak tasarladığı sayısı vatandaşla buluştu.

KOCAELİ (İGFA) - İzmit Belediyesi Basın ve Yayın Müdürlüğü tarafından periyodik olarak basılan İzmit Kafası Dergisinin 17’inci sayısı Cumhuriyetin 100’üncü yılı temasıyla vatandaşlarla buluştu. Dağıtılan derginin tasarımını ve içeriğini çok beğendiklerini ifade eden İzmitliler, özel sayı için İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ve Basın Yayın Müdürlüğü ekibine teşekkürlerini iletti.

‘Ya Olmasaydın’ başlığıyla oluşturulan kapak görseli vatandaşlardan tam not aldı. Yeni sayıları da merakla beklediklerini belirten İzmitliler Atatürk ve Milli Mücadeleye dair verilen içerikleri takdir ettiklerini vurguladılar. 36 sayfadan oluşan ve özel tasarımlarıyla kentte özgün bir yere sahip olan İzmit Kafası dergisi büyük beğeni topluyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.