lösev

KAÇAK ÜRETİM AV TÜFEĞİ SATIŞINA OPERASYON

Asayiş 15.09.2022 - 16:06, Güncelleme: 15.09.2022 - 16:06 2320+ kez okundu.
 

KAÇAK ÜRETİM AV TÜFEĞİ SATIŞINA OPERASYON

Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince kaçak olarak av tüfeği üreten ve satış yapan şahıslara yönelik yapılan operasyonda 2 şüpheli yakalandı.

Konya da ikamet eden 2 şahsın kaçak olarak ürettikleri markasız ve seri numarasız av  tüfeklerini maddi kazanç sağlamak amacıyla Mersin iline getirerek satacakları bilgisini elde eden  Jandarma ekipleri şüpheli şahısların açık kimlik bilgisi ve kullandıkları aracı tespit ederek takibe başladı.  Şüpheli şahısların kullandığı aracın Mut ilçesine gelmesi üzerine operasyon için düğmeye basan ekipler (2) şahsı yakalayarak gözaltına aldı. Yakalanan şüpheli şahısların kullandığı otomobilde arama yapan ekipler değişik cins ve özellikte markasız ve seri numarasız kaçak üretim (36) adet ruhsatsız av tüfeğine el koydu.
Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince kaçak olarak av tüfeği üreten ve satış yapan şahıslara yönelik yapılan operasyonda 2 şüpheli yakalandı.

Konya da ikamet eden 2 şahsın kaçak olarak ürettikleri markasız ve seri numarasız av  tüfeklerini maddi kazanç sağlamak amacıyla Mersin iline getirerek satacakları bilgisini elde eden 

Jandarma ekipleri şüpheli şahısların açık kimlik bilgisi ve kullandıkları aracı tespit ederek takibe başladı. 

Şüpheli şahısların kullandığı aracın Mut ilçesine gelmesi üzerine operasyon için düğmeye basan ekipler (2) şahsı yakalayarak gözaltına aldı.

Yakalanan şüpheli şahısların kullandığı otomobilde arama yapan ekipler değişik cins ve özellikte markasız ve seri numarasız kaçak üretim (36) adet ruhsatsız av tüfeğine el koydu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.