lösev

Karabük KUSİ heyetinden Tarsus TSO ziyareti

Genel 26.06.2019 - 13:59, Güncelleme: 09.11.2020 - 17:34 2579+ kez okundu.
 

Karabük KUSİ heyetinden Tarsus TSO ziyareti

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası, Kamu-Üniversite Sanayi İşbirliği (KUSİ) Karabük İl Temsilciliği üyelerinden oluşan heyeti ağırladı. Kamu-Üniversite Sanayi İşbirliği (KUSİ) Karabük İl Temsilciliği üyelerinden oluşan heyet teknik gezi ve inceleme programı kapsamında Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı H. Ruhi Koçak’ı ziyaret etti. Kamu-Üniversite-Sanayi İşbirliği (KÜSİ) İl Temsilcisi Karabük Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Halil Demir, ‘’Üniversite ve sanayi işbirliği kapsamında, rekabet gücü ve katma değeri yüksek, yenilikçi ürünler üretebilen, ileri teknoloji ağırlıklı ve sürdürülebilir bir yapıyı amaçlamaktayız. Bu çerçevede tüm paydaşlar arasındaki sinerjiyi artırarak çeşitli teknik gezilerle bölgesel temaslarımız oluyor. Bugün Çukurova bölgesinde incelemelerde bulunuyoruz’’dedi. Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı H. Ruhi Koçak da kurulan ve şu anda çalışmaları devam eden Tarsus Gıdaİhtisas Organize Sanayi Bölgesi ve Mersin Agropark Tarım ve Gıda İhtisas Teknoloji Geliştirme Bölgesi hakkında heyete bilgi verirken, bölgenin tarım-gıda ve sanayi alt yapısına dikkat çekti. Ziyaret anısına her iki tarafta birbirlerine plaket ve yayınlardan takdim etmişlerdir.
Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası, Kamu-Üniversite Sanayi İşbirliği (KUSİ) Karabük İl Temsilciliği üyelerinden oluşan heyeti ağırladı. Kamu-Üniversite Sanayi İşbirliği (KUSİ) Karabük İl Temsilciliği üyelerinden oluşan heyet teknik gezi ve inceleme programı kapsamında Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı H. Ruhi Koçak’ı ziyaret etti. Kamu-Üniversite-Sanayi İşbirliği (KÜSİ) İl Temsilcisi Karabük Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Halil Demir,
‘’Üniversite ve sanayi işbirliği kapsamında, rekabet gücü ve katma değeri yüksek, yenilikçi ürünler üretebilen, ileri teknoloji ağırlıklı ve sürdürülebilir bir yapıyı amaçlamaktayız. Bu çerçevede tüm paydaşlar arasındaki sinerjiyi artırarak çeşitli teknik gezilerle bölgesel temaslarımız oluyor. Bugün Çukurova bölgesinde incelemelerde bulunuyoruz’’dedi.
Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı H. Ruhi Koçak da kurulan ve şu anda çalışmaları devam eden Tarsus Gıdaİhtisas Organize Sanayi Bölgesi ve Mersin Agropark Tarım ve Gıda İhtisas Teknoloji Geliştirme Bölgesi hakkında heyete bilgi verirken, bölgenin tarım-gıda ve sanayi alt yapısına dikkat çekti. Ziyaret anısına her iki tarafta birbirlerine plaket ve yayınlardan takdim etmişlerdir.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.