lösev

Kolisi 34 lira Olan Yumurtanın Fiyatı, Tavuğu Solladı.

Ekonomi (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.12.2020 - 09:51, Güncelleme: 24.12.2020 - 11:54 2567+ kez okundu.
 

Kolisi 34 lira Olan Yumurtanın Fiyatı, Tavuğu Solladı.

Kolisi 34 lira olan yumurtanın fiyatı, tavuğu solladı.

30’lu bir koli yumurtanın fiyatı 34 liraya çıktı. Bu artışla yumurtanın fiyatı, 22 TL’ye satılan tavuğu bile solladı. Fahiş fiyatlar, Ticaret Bakanlığı’nı harekete geçirdi. protein kaynağı yumurta, son günlerde vatandaşların gündeminde. iyatlar adeta tavan yaptı.30'lu koli yumurta almak isteyenlerinde 34 lira ödemesi gerekiyor. YUMURTA FİYATI TAVUĞU GEÇTİ Bu artışla yumurtanın fiyatı, 22 TL’ye satılan 2 kiloluk tavuğu bile sollamış oldu. BAKANLIK HAREKETE GEÇTİ Bir yumurta fiyatının 1 lirayı geçmesinin ardından, Ticaret Bakanlığı’nı da harekete geçirdi. Bakanlık, yumurta fiyatlarında büyük artış yapan market, bakkal, işletmeleri denetlemeye hazırlanıyor.
Kolisi 34 lira olan yumurtanın fiyatı, tavuğu solladı.

30’lu bir koli yumurtanın fiyatı 34 liraya çıktı. Bu artışla yumurtanın fiyatı, 22 TL’ye satılan tavuğu bile solladı. Fahiş fiyatlar, Ticaret Bakanlığı’nı harekete geçirdi.
protein kaynağı yumurta, son günlerde vatandaşların gündeminde.
iyatlar adeta tavan yaptı.30'lu koli yumurta almak isteyenlerinde 34 lira ödemesi gerekiyor.

YUMURTA FİYATI TAVUĞU GEÇTİ

Bu artışla yumurtanın fiyatı, 22 TL’ye satılan 2 kiloluk tavuğu bile sollamış oldu.

BAKANLIK HAREKETE GEÇTİ

Bir yumurta fiyatının 1 lirayı geçmesinin ardından, Ticaret Bakanlığı’nı da harekete geçirdi. Bakanlık, yumurta fiyatlarında büyük artış yapan market, bakkal, işletmeleri denetlemeye hazırlanıyor.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.