lösev

KONAK KAVŞAĞINDA TRAFİK IŞIKLARI DA DEVREYE GİRDİ

Genel (BH) - BLOK HABER | 08.12.2020 - 10:09, Güncelleme: 08.12.2020 - 10:09 2217+ kez okundu.
 

KONAK KAVŞAĞINDA TRAFİK IŞIKLARI DA DEVREYE GİRDİ

SIKINTI YAŞANAN KAVŞAKTA BÜYÜKŞEHİR’DEN KAPSAMLI ÇALIŞMA

Tarsus’ta Konak kavşağına trafik ışıkları da monte edildi.   Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından, sürücülerin yoğun olarak kullandığı ve trafik akış altyapısında eksikler olan Atatürk Caddesi ile Ümit Yaşar Oğuzcan Caddesi’nin kesiştiği ve Konak kavşağı olarak adlandırılan noktaya geçtiğimiz aylarda yeniden düzenleme çalışması yapıldı. Bitirilen altyapı çalışmalarının ardından, trafik ışıkları da devreye girdi.   DETAYLI FAALİYET GERÇEKLEŞTİRİLDİ Tarsus-Çamlıyayla yol güzergahının da başlangıcı olan kavşak için hazırlanan proje doğrultusunda Atatürk Caddesi’nin gidiş-geliş yönü ile Ümit Yaşar Oğuzcan Caddesi’ne giriş ve çıkışlarda yeni düzenleme yapıldı.   Mersin Büyükşehir Belediyesi Tarsus-Çamlıyayla Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından trafik akışının seri ve güvenli şekilde akmasını sağlayacak şekilde uygulamaya konulan proje doğrultusunda yol genişletme, yıpranan asfaltın sökülerek yenilenmesi, bordür taş döşemesi ile çevre düzenleme faaliyetleri yerine getirildi.   Tamamen güvenli geçiş yapılır hale getirilen kavşakta, trafik ışıkları da devreye girdi. 
SIKINTI YAŞANAN KAVŞAKTA BÜYÜKŞEHİR’DEN KAPSAMLI ÇALIŞMA

Tarsus’ta Konak kavşağına trafik ışıkları da monte edildi.

 

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından, sürücülerin yoğun olarak kullandığı ve trafik akış altyapısında eksikler olan Atatürk Caddesi ile Ümit Yaşar Oğuzcan Caddesi’nin kesiştiği ve Konak kavşağı olarak adlandırılan noktaya geçtiğimiz aylarda yeniden düzenleme çalışması yapıldı. Bitirilen altyapı çalışmalarının ardından, trafik ışıkları da devreye girdi.

 

DETAYLI FAALİYET GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Tarsus-Çamlıyayla yol güzergahının da başlangıcı olan kavşak için hazırlanan proje doğrultusunda Atatürk Caddesi’nin gidiş-geliş yönü ile Ümit Yaşar Oğuzcan Caddesi’ne giriş ve çıkışlarda yeni düzenleme yapıldı.

 

Mersin Büyükşehir Belediyesi Tarsus-Çamlıyayla Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından trafik akışının seri ve güvenli şekilde akmasını sağlayacak şekilde uygulamaya konulan proje doğrultusunda yol genişletme, yıpranan asfaltın sökülerek yenilenmesi, bordür taş döşemesi ile çevre düzenleme faaliyetleri yerine getirildi.

 

Tamamen güvenli geçiş yapılır hale getirilen kavşakta, trafik ışıkları da devreye girdi. 

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.