lösev

Küçük ressamlar işbaşında

06.12.2023 - 11:04, Güncelleme: 06.12.2023 - 11:04 297+ kez okundu.
 

Küçük ressamlar işbaşında

Özel Egeberk Anaokulu öğrencileri, bu kez tuval başına geçip, resimdeki yeteneklerini ortaya koydular.BURSA (İGFA) -  Yıl boyunca birbirinden renkli aktivitelere imza atan Özel Egeberk Anaokulu öğrencileri, bu defa görsel yeteneklerini konuşturdular. Boyalarını hazırlayıp, önlüklerini giyen minik ressamlar, büyük bir özgüvenle tuvallerin başına geçti. Hayallerini resmeden minik öğrenciler, ortaya rengarenk tablolar çıkardı. Çocuklar, ellerinde boyalarıyla keyifli bir güne imza attılar.

Özel Egeberk Anaokulu öğrencileri, bu kez tuval başına geçip, resimdeki yeteneklerini ortaya koydular.

BURSA (İGFA) -  Yıl boyunca birbirinden renkli aktivitelere imza atan Özel Egeberk Anaokulu öğrencileri, bu defa görsel yeteneklerini konuşturdular. Boyalarını hazırlayıp, önlüklerini giyen minik ressamlar, büyük bir özgüvenle tuvallerin başına geçti. Hayallerini resmeden minik öğrenciler, ortaya rengarenk tablolar çıkardı. Çocuklar, ellerinde boyalarıyla keyifli bir güne imza attılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.