lösev

Kurtuluşun 100 Yılı Yenişehirde türkülerle kutlanacak

Mersin Büyükşehir Belediyesi (TG) - TARSUS GAZETESİ | 03.01.2022 - 18:06, Güncelleme: 03.01.2022 - 18:06 5644+ kez okundu.
 

Kurtuluşun 100 Yılı Yenişehirde türkülerle kutlanacak

Kurtuluşun 100 Yılı Yenişehirde türkülerle kutlanacak

Mersin’in düşman işgalinden kurtuluşunun 100 Yılı Yenişehir’de halk müziği konseri ve resimsergisiyle kutlanacak. Etkinlik kapsamında düzenlenen halk müziği konserinde Mersinliler halk müziğinin seçkin eserlerini dinleme olanağı bulacak. Mersin Yenişehir Belediyesi ile Çınar Kültür Sanat Derneği işbirliğinde düzenlenen kutlama programı 5 Ocak Çarşamba günü Yenişehir Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi’nde yapılacak. Program saat19.00’da “Saadet Rumeli’nin Resim Sergisi”nin açılışıyla başlayacak. Şef Ali Parlak yönetimindeki Türk halk müziği konseri ise saat 19.30’da başlayacak. Şef Ali Parlak yönetimindeki saz ekibi ve koro Mersin’in kurtuluş gününe özel olarak hazırlanan türküleri seslendirecek.
Kurtuluşun 100 Yılı Yenişehirde türkülerle kutlanacak

Mersin’in düşman işgalinden kurtuluşunun 100 Yılı Yenişehir’de halk müziği konseri ve resimsergisiyle kutlanacak. Etkinlik kapsamında düzenlenen halk müziği konserinde Mersinliler halk müziğinin seçkin eserlerini dinleme olanağı bulacak.

Mersin Yenişehir Belediyesi ile Çınar Kültür Sanat Derneği işbirliğinde düzenlenen kutlama programı 5 Ocak Çarşamba günü Yenişehir Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi’nde yapılacak. Program saat19.00’da “Saadet Rumeli’nin Resim Sergisi”nin açılışıyla başlayacak. Şef Ali Parlak yönetimindeki Türk halk müziği konseri ise saat 19.30’da başlayacak. Şef Ali Parlak yönetimindeki saz ekibi ve koro Mersin’in kurtuluş gününe özel olarak hazırlanan türküleri seslendirecek.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.