lösev

Manisa Gördes'te içme suyu arıtma tesisi sorunsuz çalışıyor

27.12.2023 - 11:13, Güncelleme: 27.12.2023 - 11:13 130+ kez okundu.
 

Manisa Gördes'te içme suyu arıtma tesisi sorunsuz çalışıyor

MASKİ Genel Müdürlüğü, Gördes ilçesine bağlı Deliçoban Mahallesine içme suyu ulaştıran arıtma tesisinde herhangi bir sorun ve arıza oluşmaması amacıyla rutin kontrol çalışması yaparak kimyasal ölçümlerini gerçekleştirdi.MANİSA (İGFA) - MASKİ Genel Müdürlüğü, il genelinde içme suyu kalitesini daha da yükseltmek amacıyla çalışmalarını sürdürüyor. Olası kesintilere mahal vermemek için yoğun mesai yapan MASKİ ekipleri rutin kontroller gerçekleştirdiği arıtma tesislerinde yaşanabilecek su sorunlarına izin vermiyor. Bu kapsamda, Gördes ilçesine bağlı Deliçoban Mahallesine içme suyu ulaştıran arıtma tesisinde herhangi bir sorun ve arıza kaynaklı su kesintisi meydana gelmemesi amacıyla genel bakım ve kontrolü gerçekleştirildi. Tesisin kimyasal ölçümleri de düzenli olarak yapılıyor. Böylece vatandaşlara sürekli sağlıklı içme suyu sağlanıyor. Ekipler il genelinde 7/24 kontrol çalışmalarını sürdürüyor.

MASKİ Genel Müdürlüğü, Gördes ilçesine bağlı Deliçoban Mahallesine içme suyu ulaştıran arıtma tesisinde herhangi bir sorun ve arıza oluşmaması amacıyla rutin kontrol çalışması yaparak kimyasal ölçümlerini gerçekleştirdi.

MANİSA (İGFA) - MASKİ Genel Müdürlüğü, il genelinde içme suyu kalitesini daha da yükseltmek amacıyla çalışmalarını sürdürüyor.

Olası kesintilere mahal vermemek için yoğun mesai yapan MASKİ ekipleri rutin kontroller gerçekleştirdiği arıtma tesislerinde yaşanabilecek su sorunlarına izin vermiyor.

Bu kapsamda, Gördes ilçesine bağlı Deliçoban Mahallesine içme suyu ulaştıran arıtma tesisinde herhangi bir sorun ve arıza kaynaklı su kesintisi meydana gelmemesi amacıyla genel bakım ve kontrolü gerçekleştirildi. Tesisin kimyasal ölçümleri de düzenli olarak yapılıyor. Böylece vatandaşlara sürekli sağlıklı içme suyu sağlanıyor. Ekipler il genelinde 7/24 kontrol çalışmalarını sürdürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.