lösev

Manisa Salihli'de sanayinin içme suyu hattı yenileniyor

08.11.2023 - 10:23, Güncelleme: 08.11.2023 - 10:23 4371+ kez okundu.
 

Manisa Salihli'de sanayinin içme suyu hattı yenileniyor

MASKİ Genel Müdürlüğü, Salihli ilçesine bağlı Zafer Mahallesi’nde yer alan Sanayi Sitesi’nde 250 metrelik içme suyu şebeke hattı yenileme çalışması gerçekleştirdi.MANİSA (İGFA) - Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, içme suyu hattı yatırımları ile mahallelere daha sağlıklı su ulaşmasını sağlıyor. İçme Suyu Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından Salihli ilçesine bağlı Zafer Mahallesi’nde yer alan Sanayi Sitesi’nde 250 metrelik içme suyu şebeke hattı yenileme çalışması gerçekleştirdi.  Çalışmanın tamamlanmasıyla sanayi sitesi esnafları daha verimli ve sağlıklı içme suyuna kavuştu.

MASKİ Genel Müdürlüğü, Salihli ilçesine bağlı Zafer Mahallesi’nde yer alan Sanayi Sitesi’nde 250 metrelik içme suyu şebeke hattı yenileme çalışması gerçekleştirdi.

MANİSA (İGFA) - Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, içme suyu hattı yatırımları ile mahallelere daha sağlıklı su ulaşmasını sağlıyor.

İçme Suyu Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından Salihli ilçesine bağlı Zafer Mahallesi’nde yer alan Sanayi Sitesi’nde 250 metrelik içme suyu şebeke hattı yenileme çalışması gerçekleştirdi.  Çalışmanın tamamlanmasıyla sanayi sitesi esnafları daha verimli ve sağlıklı içme suyuna kavuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.