lösev

Manisa'da servis araçlarına denetim

13.09.2023 - 15:00, Güncelleme: 13.09.2023 - 15:00 1442+ kez okundu.
 

Manisa'da servis araçlarına denetim

Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı’na bağlı trafik zabıta ekipleri ve jandarma ekipleri işbirliğiyle servis araçlarına yönelik denetim gerçekleştirdi. Yapılan denetimler sonucunda J plakasız taşımacılık yapan araçlar 60 gün süre ile bağlanarak, yediemin deposuna çekildi.MANİSA (İGFA) - Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, trafik güvenliğinin sağlanması, korsan ve güvensiz taşımacılığın önlenmesi amacıyla denetimlerini sürdürüyor. Bu kapsamda trafik zabıta ekipleri ve jandarma ekipleri işbirliğiyle servis araçlarına yönelik denetim gerçekleştirildi. Yapılan denetimler sonucunda J plakasız taşımacılık yapan araçlar 60 gün süre ile bağlanarak, yediemin deposuna çekildi. Uygulama hakkında bilgi veren Ulaşım Dairesi Başkanı Hüseyin Üstün, trafik güvenliğinin en üst düzeyde sağlanarak korsan ve güvensiz taşımacılığın önüne geçilmesi amacıyla servis araçlarına yönelik denetimlerin kesintisiz bir şekilde devam edeceğini dile getirdi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı’na bağlı trafik zabıta ekipleri ve jandarma ekipleri işbirliğiyle servis araçlarına yönelik denetim gerçekleştirdi. Yapılan denetimler sonucunda J plakasız taşımacılık yapan araçlar 60 gün süre ile bağlanarak, yediemin deposuna çekildi.

MANİSA (İGFA) - Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, trafik güvenliğinin sağlanması, korsan ve güvensiz taşımacılığın önlenmesi amacıyla denetimlerini sürdürüyor.

Bu kapsamda trafik zabıta ekipleri ve jandarma ekipleri işbirliğiyle servis araçlarına yönelik denetim gerçekleştirildi.

Yapılan denetimler sonucunda J plakasız taşımacılık yapan araçlar 60 gün süre ile bağlanarak, yediemin deposuna çekildi. Uygulama hakkında bilgi veren Ulaşım Dairesi Başkanı Hüseyin Üstün, trafik güvenliğinin en üst düzeyde sağlanarak korsan ve güvensiz taşımacılığın önüne geçilmesi amacıyla servis araçlarına yönelik denetimlerin kesintisiz bir şekilde devam edeceğini dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.