lösev

Maya Göz Hastanesinden Spora Destek

Spor (BH) - BLOK HABER | 01.05.2022 - 15:25, Güncelleme: 01.05.2022 - 16:07 5013+ kez okundu.
 

Maya Göz Hastanesinden Spora Destek

2021-2022 Minikler Miniminikler U-11, U-12 Şenlik Ligi Tarsus grubu ismi ASKF Mersin ile yapılan Protokol gereğince Maya Göz Ligi olarak adlandırılacak.

Mersin Amatör Spor Klüpleri ile Maya Göz Hastanesi ile yapılan protokol  gereği 2021-2022 Minikler Miniminikler U-11, U-12 Şenlik Ligi Tarsus grubu ismi Maya Göz Ligi olarak adlandırılacak. Maya göz adına Mehmet Yunus Seven ile Mersin Amatör Spor Klüpleri adına Mithat Ertaş ın imza attığı protokol ile spor adına önemli bir destek Maya Göz Hastanesi tarafından verilmiş oldu. Maya Göz Hastanesi adına imza atan Op. Dr. Mehmet Yunus SEVEN ''Tarsus'ta gerçekleşecek olan Minikler ve Mini Minikler (U-11 ve U-12) Futbol Turnuvasına, Tarsus Maya Göz Tıp Merkezi ailesi olarak Ana sponsor olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.Sevgili miniklerimizin ve Tarsus'umuzun değerli amatör spor kulüplerinin yanındayız. Seven, sponsorluk  anlaşması sonrasında yaptığı açıklamada Tarsus’umuzun amatör spor kulüplerinin her zaman yanındayız. U11 ve U12  Minikler ve Mini Minikler  Futbol Turnuvasına  Maya Göz Tıp merkezi  olarak  ana sponsor olmanın  mutluluğunu yaşıyoruz.’’ dedi. Mersin Amatör Spor Klüpleri nün protokol ile ilgili açıklaması ''2021-2022 Minikler Miniminikler U-11, U-12 Şenlik Ligi Tarsus grubu ismi Maya Göz Hastanesi ile görüşmelerimiz sonucunda yapılan Protokol gereğince Maya Göz Ligi olarak adlandırılacaktır. Maya Göz Hastanesi Tarsus’ta bu liglere katılacak olan kulüplerimize spor malzemesi(Kupa, Madalya) ayrıca sporcularımıza ücretsiz Göz Taraması hizmeti sağlayacaktır. Maya Göz hastanesine Mersin ASKF olarak spora olan katkı ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.'' 
2021-2022 Minikler Miniminikler U-11, U-12 Şenlik Ligi Tarsus grubu ismi ASKF Mersin ile yapılan Protokol gereğince Maya Göz Ligi olarak adlandırılacak.

Mersin Amatör Spor Klüpleri ile Maya Göz Hastanesi ile yapılan protokol  gereği 2021-2022 Minikler Miniminikler U-11, U-12 Şenlik Ligi Tarsus grubu ismi Maya Göz Ligi olarak adlandırılacak.

Maya göz adına Mehmet Yunus Seven ile  Mersin Amatör Spor Klüpleri adına Mithat Ertaş ın imza attığı protokol ile spor adına önemli bir destek Maya Göz Hastanesi tarafından verilmiş oldu.

Maya Göz Hastanesi adına imza atan Op. Dr. Mehmet Yunus SEVEN ''Tarsus'ta gerçekleşecek olan Minikler ve Mini Minikler (U-11 ve U-12) Futbol Turnuvasına, Tarsus Maya Göz Tıp Merkezi ailesi olarak Ana sponsor olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.Sevgili miniklerimizin ve Tarsus'umuzun değerli amatör spor kulüplerinin yanındayız.

Seven, sponsorluk  anlaşması sonrasında yaptığı açıklamada Tarsus’umuzun amatör spor kulüplerinin her zaman yanındayız. U11 ve U12  Minikler ve Mini Minikler  Futbol Turnuvasına  Maya Göz Tıp merkezi  olarak  ana sponsor olmanın  mutluluğunu yaşıyoruz.’’ dedi.

Mersin Amatör Spor Klüpleri nün protokol ile ilgili açıklaması ''2021-2022 Minikler Miniminikler U-11, U-12 Şenlik Ligi Tarsus grubu ismi Maya Göz Hastanesi ile görüşmelerimiz sonucunda yapılan Protokol gereğince Maya Göz Ligi olarak adlandırılacaktır. Maya Göz Hastanesi Tarsus’ta bu liglere katılacak olan kulüplerimize spor malzemesi(Kupa, Madalya) ayrıca sporcularımıza ücretsiz Göz Taraması hizmeti sağlayacaktır. Maya Göz hastanesine Mersin ASKF olarak spora olan katkı ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.'' 

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.