lösev

Mersin Milletvekili Baki Şimşek’ten İmamoğlu, Kılıçdaroğlu, Demirtaş Görüşmesine Sert Tepki

19.08.2019 - 10:02, Güncelleme: 09.11.2020 - 17:34 4037+ kez okundu.
 

Mersin Milletvekili Baki Şimşek’ten İmamoğlu, Kılıçdaroğlu, Demirtaş Görüşmesine Sert Tepki

Mersin Milletvekili Baki Şişmek, geçtiğimiz günlerde bir araya gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu, eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın eşi Başak Demirtaş ve İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun eşi, Dilek İmamoğlu’na sert tepki gösterdi. Mersin Blok Haber’den M. Ergün Çelik’e konuşan Mersin Milletvekili Baki Şimşek, seçim döneminde anlattıklarına dikkat çekerek, dün anlattıklarının bu gün çıktığını vurguladı. Şimşek, ”Bu ihanet çemberini hep birlikte kıracağız. Türkiye’nin üzerinde oynanan oyunları hep birlikte bozacaz. Dün biz siyasi anlamda sadece laf olsun diye mücadele etmiyorduk. Belirli şeyleri söylüyorduk ama bugün bunlar apaçık ortaya çıkıyorlar”dedi. Birleştiricliğin Türk milleti ile olacağını vurgulayan Milletvekili Baki Şimşek, “Bu gün Apo’nun heykelini dikecem diyen, Demirtaş’ın eşinin doğum gününü kutlayan, İmamoğlu’nun eşini ve Kılıçdaroğlu’nun eşini ben buradan kınıyorum. Terörden halen cezaevinde içerde yatan birisinin doğum gününü kutlamak onlara yakışmamıştır. Ama biz seçim döneminde bu kirli ittifaktan bahsettiğimi zaman farklı algı yönetimi yapıyorlardı, ‘biz birleştiriciyiz.’ Birleştiricilik Türk milleti ile olur. Teröristle birleşme olmaz” diye konuştu. https://www.youtube.com/watch?v=mV9z7egEJ7Q
Mersin Milletvekili Baki Şişmek, geçtiğimiz günlerde bir araya gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu, eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın eşi Başak Demirtaş ve İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun eşi, Dilek İmamoğlu’na sert tepki gösterdi. Mersin Blok Haber’den M. Ergün Çelik’e konuşan Mersin Milletvekili Baki Şimşek, seçim döneminde anlattıklarına dikkat çekerek, dün anlattıklarının bu gün çıktığını vurguladı. Şimşek, ”Bu ihanet çemberini hep birlikte kıracağız. Türkiye’nin üzerinde oynanan oyunları hep birlikte bozacaz. Dün biz siyasi anlamda sadece laf olsun diye mücadele etmiyorduk. Belirli şeyleri söylüyorduk ama bugün bunlar apaçık ortaya çıkıyorlar”dedi.
Birleştiricliğin Türk milleti ile olacağını vurgulayan Milletvekili Baki Şimşek, “Bu gün Apo’nun heykelini dikecem diyen, Demirtaş’ın eşinin doğum gününü kutlayan, İmamoğlu’nun eşini ve Kılıçdaroğlu’nun eşini ben buradan kınıyorum. Terörden halen cezaevinde içerde yatan birisinin doğum gününü kutlamak onlara yakışmamıştır. Ama biz seçim döneminde bu kirli ittifaktan bahsettiğimi zaman farklı algı yönetimi yapıyorlardı, ‘biz birleştiriciyiz.’ Birleştiricilik Türk milleti ile olur. Teröristle birleşme olmaz” diye konuştu.
https://www.youtube.com/watch?v=mV9z7egEJ7Q
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.