lösev

Mersin Tarsus'ta Sağlık Ocağı Kundaklayan PKK/KCK'lı 3 Kişi Tutuklandı

Genel 24.02.2020 - 10:24, Güncelleme: 09.11.2020 - 17:34 2963+ kez okundu.
 

Mersin Tarsus'ta Sağlık Ocağı Kundaklayan PKK/KCK'lı 3 Kişi Tutuklandı

Olay 14 Şubat Cuma günü olmuş, PKK/KCK terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'ın tutuklanması yıl dönümünü protesto için Mersin'in Tarsus ilçesi Girne Mahallesi Sait Polat Bulvarı Fatma Nur Arıcı Apartmanı altında bulunan Göçmen Sağlık Ocağını kundaklanmıştı. Olay için yapılan soruşturma sonrası 7 kişi göz altına alınmıştı. Gelen bilgilere göre çocukların da kundaklama eylemine teşvik edildiği ortaya çıktı. 2'si çocuk 3 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi. [caption id="attachment_19517" align="aligncenter" width="664"] tarsustasaglikocaginamonotoflusaldiri[/caption] PKK/KCK terör örgütünün lehine yayın yapan internet siteleri; terörist başı A. Öcalan'ın yakalanma yıl-dönümünün protesto edilmesi için kentte kargaşa çıkarılması talimatını vermiş Tarsus'ta Sağlık Bakanlığı'na bağlı 1 No'lu Güçlendirilmiş Göçmen Sağlık Ocağı monotof kokteyli ile kundaklanmıştı. PKK/KCK'li kundakçı  M.Ö. ve Suça Sürüklenen Çocuklar  M.M. Ö. ile H.F. haklarında hazırlanan evraklarla, bugün çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Olay 14 Şubat Cuma günü olmuş, PKK/KCK terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'ın tutuklanması yıl dönümünü protesto için Mersin'in Tarsus ilçesi Girne Mahallesi Sait Polat Bulvarı Fatma Nur Arıcı Apartmanı altında bulunan Göçmen Sağlık Ocağını kundaklanmıştı. Olay için yapılan soruşturma sonrası 7 kişi göz altına alınmıştı. Gelen bilgilere göre çocukların da kundaklama eylemine teşvik edildiği ortaya çıktı. 2'si çocuk 3 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi. [caption id="attachment_19517" align="aligncenter" width="664"]tarsustasaglikocaginamonotoflusaldiri tarsustasaglikocaginamonotoflusaldiri[/caption] PKK/KCK terör örgütünün lehine yayın yapan internet siteleri; terörist başı A. Öcalan'ın yakalanma yıl-dönümünün protesto edilmesi için kentte kargaşa çıkarılması talimatını vermiş Tarsus'ta Sağlık Bakanlığı'na bağlı 1 No'lu Güçlendirilmiş Göçmen Sağlık Ocağı monotof kokteyli ile kundaklanmıştı. PKK/KCK'li kundakçı  M.Ö. ve Suça Sürüklenen Çocuklar  M.M. Ö. ile H.F. haklarında hazırlanan evraklarla, bugün çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.