lösev

Mersin Üniversitesi, Türkiye’deki en iyi küresel üniversiteler listesinde

Genel 24.10.2019 - 13:50, Güncelleme: 09.11.2020 - 17:34 2744+ kez okundu.
 

Mersin Üniversitesi, Türkiye’deki en iyi küresel üniversiteler listesinde

Mersin Üniversitesi’nin (MEÜ), Türkiye’deki en iyi küresel üniversiteler listesinde 12. sırada yer aldığı bildirildi.US News & World Report, araştırma performansları ve akademisyenlerinin elde ettiği başarılara göre, Türkiye’deki en iyi küresel üniversiteler sıralamasını açıkladı. Buna göre Mersin Üniversitesi, ’Best Global Universites In Turkey’ başlıklı sıralamada, 38.2 puanla 12. sırada yer almayı başardı. Ayrıca MEÜ’nün, dünya sıralamasında 827. sırada olduğu da belirtildi. Araştırmada, sıralamanın üniversitelerin küresel ölçekte ve ülke çapındaki araştırmaları, yayınlar, atıflar, uluslararası işbirlikleri gibi ölçütlere göre yapıldığı kaydedildi.
Mersin Üniversitesi’nin (MEÜ), Türkiye’deki en iyi küresel üniversiteler listesinde 12. sırada yer aldığı bildirildi.
US News & World Report, araştırma performansları ve akademisyenlerinin elde ettiği başarılara göre, Türkiye’deki en iyi küresel üniversiteler sıralamasını açıkladı. Buna göre Mersin Üniversitesi, ’Best Global Universites In Turkey’ başlıklı sıralamada, 38.2 puanla 12. sırada yer almayı başardı. Ayrıca MEÜ’nün, dünya sıralamasında 827. sırada olduğu da belirtildi. Araştırmada, sıralamanın üniversitelerin küresel ölçekte ve ülke çapındaki araştırmaları, yayınlar, atıflar, uluslararası işbirlikleri gibi ölçütlere göre yapıldığı kaydedildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.