lösev

Mersin'de 2020 bekçi alım ilanı yayımlandı

29.04.2020 - 15:42, Güncelleme: 09.11.2020 - 17:34 3341+ kez okundu.
 

Mersin'de 2020 bekçi alım ilanı yayımlandı

MERSİN İŞKUR BEKÇİ ALIMI İLANI BAŞVURU ŞARTLARI AÇIKLANDI Özel firmalar tarafından Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden yayımlanan bekçi alımı ilanına başvuru yapacaklarda aranan başvuru şartları duyuruldu. MERSİN İŞKUR BEKÇİ ALIMI İLANI BAŞVURU ŞARTLARI İŞKUR bekçi alımı ilanına başvuru yapacak olan adayların en az ilköğretim mezunu olması gerektiği bildirildi. Bekçi alımı ilanı bekleyenler için İŞKUR bekçi alımı ilanı başvuru şartları da aktarıldı. İŞKUR bekçi alımı ilanı başvuru şartları şöyle: - T.C. Vatandaşı olmak, - İlköğretim, Lise, önlisans ve lisans mezunu olmak yurt dışı okullardan mezun olanların denklik belgesine sahip olmaları, - 18 yaşını tamamlamış olmak, - Fiziki şartlarda erkeklerde ve bayanlarda herhangi bir sıkıntı çıkartacak engele sahip olmaması (Engelli adaylar için gerekli şartlar ilan detaylarında belirtilmiştir) - Adayların sağlık yönetmeliği şartlarını taşımları, silah taşımaya engel bir durumun olmaması, herhangi bir yüz kızartıcı suçtan ceza almamış olmaları. BEKÇİ ALIM İLANLARI YAYINLANDI Mersin'de Bekçi alımı yaparak istihdama destek veren İlsan Tekstil ve diğer illerdeki kurumlar ise şöyle: [caption id="attachment_23650" align="aligncenter" width="945"] Mersin'de 2020 bekçi alım ilanı yayımlandı[/caption] BEKÇİ ALIMI İLANLARINA BAŞVURU YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ

MERSİN İŞKUR BEKÇİ ALIMI İLANI BAŞVURU ŞARTLARI AÇIKLANDI

Özel firmalar tarafından Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden yayımlanan bekçi alımı ilanına başvuru yapacaklarda aranan başvuru şartları duyuruldu.

MERSİN İŞKUR BEKÇİ ALIMI İLANI BAŞVURU ŞARTLARI

İŞKUR bekçi alımı ilanına başvuru yapacak olan adayların en az ilköğretim mezunu olması gerektiği bildirildi. Bekçi alımı ilanı bekleyenler için İŞKUR bekçi alımı ilanı başvuru şartları da aktarıldı. İŞKUR bekçi alımı ilanı başvuru şartları şöyle: - T.C. Vatandaşı olmak, - İlköğretim, Lise, önlisans ve lisans mezunu olmak yurt dışı okullardan mezun olanların denklik belgesine sahip olmaları, - 18 yaşını tamamlamış olmak, - Fiziki şartlarda erkeklerde ve bayanlarda herhangi bir sıkıntı çıkartacak engele sahip olmaması (Engelli adaylar için gerekli şartlar ilan detaylarında belirtilmiştir) - Adayların sağlık yönetmeliği şartlarını taşımları, silah taşımaya engel bir durumun olmaması, herhangi bir yüz kızartıcı suçtan ceza almamış olmaları.

BEKÇİ ALIM İLANLARI YAYINLANDI

Mersin'de Bekçi alımı yaparak istihdama destek veren İlsan Tekstil ve diğer illerdeki kurumlar ise şöyle: [caption id="attachment_23650" align="aligncenter" width="945"]Mersin'de 2020 bekçi alım ilanı yayımlandı Mersin'de 2020 bekçi alım ilanı yayımlandı[/caption] BEKÇİ ALIMI İLANLARINA BAŞVURU YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.