lösev

Mersin’de 3 adet ruhsatsız silah ele geçirildi

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.02.2023 - 14:12, Güncelleme: 24.02.2023 - 13:30 7585+ kez okundu.
 

Mersin’de 3 adet ruhsatsız silah ele geçirildi

Mersin’de 3 adet ruhsatsız silah ele geçirildi

Mersin’de 2 adreste yapılan aramalarda 1 kalaşnikof uzun namlulu silah ile 2 ruhsatsız av tüfeği ve çok sayıda mermi ele geçirildi.İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Tarsus ilçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Büro Amirliği ekipleri, yaptıkları çalışmalarda M.E. isimli şahısta uzun namlulu silah ve tüfek olduğu belirlendi. Bunun üzerine tespit edilen 2 adrese eş zamanlı operasyon düzenleyen ekipler, 1 AK-47 (kalaşnikof) marka uzun namlulu silah, 2 AK-47 şarjörü, 81 adet AK-47 fişeği, 1 AK-47 seyyar dipçik, 2 ruhsatsız av tüfeği, 348 av tüfeği fişeği, 1 dipçik, 1 güvenlik kamera kayıt cihazı ile 1 USB disk ele geçirdi.Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen M.E., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Mersin’de 3 adet ruhsatsız silah ele geçirildi
Mersin’de 2 adreste yapılan aramalarda 1 kalaşnikof uzun namlulu silah ile 2 ruhsatsız av tüfeği ve çok sayıda mermi ele geçirildi.
İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Tarsus ilçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Büro Amirliği ekipleri, yaptıkları çalışmalarda M.E. isimli şahısta uzun namlulu silah ve tüfek olduğu belirlendi. Bunun üzerine tespit edilen 2 adrese eş zamanlı operasyon düzenleyen ekipler, 1 AK-47 (kalaşnikof) marka uzun namlulu silah, 2 AK-47 şarjörü, 81 adet AK-47 fişeği, 1 AK-47 seyyar dipçik, 2 ruhsatsız av tüfeği, 348 av tüfeği fişeği, 1 dipçik, 1 güvenlik kamera kayıt cihazı ile 1 USB disk ele geçirdi.
Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen M.E., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.