lösev

Mersinde itfaiye ekipleri su altı ve üstü kurtarma eğitimi aldı

Eğitim (AA) - Anadolu Ajansı | 17.06.2021 - 10:14, Güncelleme: 17.06.2021 - 10:14 3243+ kez okundu.
 

Mersinde itfaiye ekipleri su altı ve üstü kurtarma eğitimi aldı

Mersin’de itfaiye ekipleri su altı ve üstü kurtarma eğitimi aldı

Mersin Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı Afet Arama Kurtarma Şube Müdürlüğü ekipleri, ‘Su altı ve üstü arama kurtarma eğitimi’ aldı.Ankara Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı tarafından Aydın’ın Didim ilçesinde düzenlenen eğitime, Mersin Büyükşehir İtfaiyesinden 5 personel katılım sağladı. Ekiplerin, meydana gelebilecek olası su altı, su üstü arama-kurtarma vakalarına hızlı müdahale edebilmek adına aldığı eğitimler 10 gün sürdü. Eğitimin içeriğini su altı ve üstü arama teknikleri, bot kullanımı ve manevra teknikleri, navigasyon eğitimi ile sığ ve derin sularda dalış teknikleri oluşturdu.
Mersin’de itfaiye ekipleri su altı ve üstü kurtarma eğitimi aldı
Mersin Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı Afet Arama Kurtarma Şube Müdürlüğü ekipleri, ‘Su altı ve üstü arama kurtarma eğitimi’ aldı.
Ankara Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı tarafından Aydın’ın Didim ilçesinde düzenlenen eğitime, Mersin Büyükşehir İtfaiyesinden 5 personel katılım sağladı. Ekiplerin, meydana gelebilecek olası su altı, su üstü arama-kurtarma vakalarına hızlı müdahale edebilmek adına aldığı eğitimler 10 gün sürdü. Eğitimin içeriğini su altı ve üstü arama teknikleri, bot kullanımı ve manevra teknikleri, navigasyon eğitimi ile sığ ve derin sularda dalış teknikleri oluşturdu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.