lösev

Meteoroloji, Mersin İçin Fırtına Uyarısı Yaptı

Genel 04.12.2019 - 13:50, Güncelleme: 09.11.2020 - 17:34 3080+ kez okundu.
 

Meteoroloji, Mersin İçin Fırtına Uyarısı Yaptı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Mersin'in Batı ilçeleri için kuvvetli fırtına uyarısında bulundu. Fırtınanın Perşembe sabah saatlerinde başlayacağını duyuran Meteoroloji, Silifke, Gülnar, Aydıncık, Bozyazı ve Mut ilçelerinde şiddetinin saatte 60-90 km'ye ulaşacağını bildirerek vatandaşları uyardı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan Açıklamada şu ifadelere yer verildi; "Yapılan son değerlendirmelere göre; yarın (Perşembe) sabah saatlerinden itibaren Mersin'in Silifke, Gülnar, Aydıncık, Bozyazı ve Mut ilçelerinde kuzey ve kuzeybatı yönlerden kuvvetli rüzgar ve fırtına (60-90 km/saat) bekleniyor. Cuma günü öğle saatlerinde etkisini kaybetmesi beklenen fırtınanın oluşturabileceği ulaşımda aksamalar, çatı uçması, ağaç devrilmesi gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır." denildi.  
Meteoroloji Genel Müdürlüğü Mersin'in Batı ilçeleri için kuvvetli fırtına uyarısında bulundu. Fırtınanın Perşembe sabah saatlerinde başlayacağını duyuran Meteoroloji, Silifke, Gülnar, Aydıncık, Bozyazı ve Mut ilçelerinde şiddetinin saatte 60-90 km'ye ulaşacağını bildirerek vatandaşları uyardı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan Açıklamada şu ifadelere yer verildi;
"Yapılan son değerlendirmelere göre; yarın (Perşembe) sabah saatlerinden itibaren Mersin'in Silifke, Gülnar, Aydıncık, Bozyazı ve Mut ilçelerinde kuzey ve kuzeybatı yönlerden kuvvetli rüzgar ve fırtına (60-90 km/saat) bekleniyor. Cuma günü öğle saatlerinde etkisini kaybetmesi beklenen fırtınanın oluşturabileceği ulaşımda aksamalar, çatı uçması, ağaç devrilmesi gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır." denildi.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.