lösev

Milas Belediyesi, muhtarları dinliyor

26.12.2023 - 03:18, Güncelleme: 26.12.2023 - 03:18 118+ kez okundu.
 

Milas Belediyesi, muhtarları dinliyor

Milas Belediyesi’nin vatandaşlarla iletişim ağını güçlendirmek, mahallelerin sorunlarını yakından takip etmek, vatandaşların talep ve ihtiyaçlarını tespit edip zamanında çözüme ulaştırmak için 2021 yılı Eylül ayında kurduğu Muhtarlık İşleri Müdürlüğü, 2023 yılında da çalışmalarını aralıksız sürdürdü. 132 mahallesiyle Türkiye genelinde en fazla mahalleye sahip ilçeler arasında yer alan Milas, kırsal mahallelerle yerel yönetim arasındaki iletişim ağını koparmamak için kurduğu Muhtarlık İşleri Müdürlüğü aracılığıyla mahallelerin sorunlarını daha kısa süre içerisinde tespit ederek, zamanında çözüm üretiyor. 2023 yılı içerisinde 119 mahalle muhtarından gelen toplam 434 talep dilekçesini iş programına alarak, yapılmak üzere ilgili müdürlüklere havale eden Muhtarlık İşleri Müdürlüğü mahalle muhtarlarıyla gerçekleştirdiği buluşmalarla da sosyal belediyecilik hizmetinin gelişimine katkı sağlıyor. Yürütülen çalışmalarla ilgili bilgi veren Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, “Kırsal mahallesi ve nüfusu fazla olan bir ilçe olarak kırsal mahallelerle ilgili sorunları zamanında tespit edip çözmek ve yerel yönetimin etkinliğini artırmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Vatandaşlarımızın memnuniyetini artırmak ve şeffaf bir yönetim anlayışını benimsemek amacıyla teknik birimlerimizle köprü görevi gören Muhtarlık İşleri Müdürlüğümüz, 2024 yılında da faaliyetlerini arttırarak devam edecektir.” dedi.   Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Milas Belediyesi’nin vatandaşlarla iletişim ağını güçlendirmek, mahallelerin sorunlarını yakından takip etmek, vatandaşların talep ve ihtiyaçlarını tespit edip zamanında çözüme ulaştırmak için 2021 yılı Eylül ayında kurduğu Muhtarlık İşleri Müdürlüğü, 2023 yılında da çalışmalarını aralıksız sürdürdü.

132 mahallesiyle Türkiye genelinde en fazla mahalleye sahip ilçeler arasında yer alan Milas, kırsal mahallelerle yerel yönetim arasındaki iletişim ağını koparmamak için kurduğu Muhtarlık İşleri Müdürlüğü aracılığıyla mahallelerin sorunlarını daha kısa süre içerisinde tespit ederek, zamanında çözüm üretiyor.

2023 yılı içerisinde 119 mahalle muhtarından gelen toplam 434 talep dilekçesini iş programına alarak, yapılmak üzere ilgili müdürlüklere havale eden Muhtarlık İşleri Müdürlüğü mahalle muhtarlarıyla gerçekleştirdiği buluşmalarla da sosyal belediyecilik hizmetinin gelişimine katkı sağlıyor.

Yürütülen çalışmalarla ilgili bilgi veren Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, “Kırsal mahallesi ve nüfusu fazla olan bir ilçe olarak kırsal mahallelerle ilgili sorunları zamanında tespit edip çözmek ve yerel yönetimin etkinliğini artırmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Vatandaşlarımızın memnuniyetini artırmak ve şeffaf bir yönetim anlayışını benimsemek amacıyla teknik birimlerimizle köprü görevi gören Muhtarlık İşleri Müdürlüğümüz, 2024 yılında da faaliyetlerini arttırarak devam edecektir.” dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.