lösev

Mudanya zabıtası denetimleri artırdı

12.03.2024 - 18:03, Güncelleme: 12.03.2024 - 18:03 377+ kez okundu.
 

Mudanya zabıtası denetimleri artırdı

Bursa'nın Mudanya ilçesinde Zabıta Müdürlüğü'ne bağlı ekipler Ramazan ayı öncesi yaptığı denetimleri Ramazan ayında da sürdürüyor.BURSA (İGFA) - Özellikle Ramazan ayında tüketimi yoğun olan ürün grupları ve sektörleri mercek altına alan ekipler, Bursa'nın Mudanya ilçesinde de fırın ve marketlerde denetimlerini gerçekleştirdi.   Ekipler, Mudanyalıların daha sağlıklı gıda tüketmelerini sağlamak için fırınlarda gramaj ve hijyen kontrolü yaparken, marketlerde de son kullanma tarihi ile kasa-reyon fiyat farkı konularında denetimler gerçekleştirdi.  Zabıta ekiplerinin Ramazan ayı boyunca denetimleri süreceği öğrenildi.  

Bursa'nın Mudanya ilçesinde Zabıta Müdürlüğü'ne bağlı ekipler Ramazan ayı öncesi yaptığı denetimleri Ramazan ayında da sürdürüyor.

BURSA (İGFA) - Özellikle Ramazan ayında tüketimi yoğun olan ürün grupları ve sektörleri mercek altına alan ekipler, Bursa'nın Mudanya ilçesinde de fırın ve marketlerde denetimlerini gerçekleştirdi.  

Ekipler, Mudanyalıların daha sağlıklı gıda tüketmelerini sağlamak için fırınlarda gramaj ve hijyen kontrolü yaparken, marketlerde de son kullanma tarihi ile kasa-reyon fiyat farkı konularında denetimler gerçekleştirdi. 

Zabıta ekiplerinin Ramazan ayı boyunca denetimleri süreceği öğrenildi.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.