lösev

MUSTAFA KEMAL MAHALLESİ’NDE FİNİŞERLİ ASFALT ÇALIŞMASI

Toroslar (BH) - BLOK HABER | 27.07.2023 - 14:11, Güncelleme: 27.07.2023 - 14:11 7882+ kez okundu.
 

MUSTAFA KEMAL MAHALLESİ’NDE FİNİŞERLİ ASFALT ÇALIŞMASI

Toroslar Belediyesi, ilçe genelinde sıcak asfalt serim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

  MUSTAFA KEMAL MAHALLESİ’NDE FİNİŞERLİ ASFALT ÇALIŞMASI   Toroslar Belediyesi, ilçe genelinde sıcak asfalt serim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, bu çerçevede Mustafa Kemal Mahallesi’nde bulunan 98038, 98079 ve 98083 sokaklarda finişerli asfalt çalışması yaptı.   Yol yapım, bakım ve onarım hizmetleriyle vatandaşlara daha güvenli ve nitelikli ulaşım imkanı sunan belediye, ihtiyaç duyulan birçok sokakta da kaldırım çalışması gerçekleştiriyor.   BAŞKAN YILMAZ; “MAHALLELERİMİZİN İHTİYAÇLARINI HIZLI VE PLANLI BİR ÇALIŞMAYLA GİDERİYORUZ”   Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, hem ilçe merkezinde hem yaylalarda yol yapım çalışmalarının eş zamanlı olarak koordineli bir şekilde yürütüldüğünü söyledi.   Başkan Yılmaz; “Ekiplerimiz, Mustafa Kemal Mahallemizde asfalt serim çalışması gerçekleştirdi. Bu çalışmalarla, Toroslarımızda kesintisiz trafik akışını sağlamayı amaçlıyoruz” dedi.   “İhtiyaç duyulan birçok mahallemizde asfalt serim çalışması yaparak, vatandaşımızın hizmetine sunduk” diyen Başkan Yılmaz; “Su, elektrik, doğalgaz ve internet gibi alt yapı çalışmaları nedeniyle asfalt bütünlüğü bozulan ve tahrip olan bazı sokaklarımızda da asfaltlama çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İlçe merkezinde ve yüksek kesimlerde mevcut yollarımızı yenilerken, yeni imar yolları açarak araç ve yaya trafiğini rahatlatıyoruz. Amacımız, ilçemize daha rahat ve konforlu yollar sunmaktır. Asfalt çalışmalarımız, plan ve program dahilinde diğer mahallelerimizde de devam edecek” diye konuştu.  
Toroslar Belediyesi, ilçe genelinde sıcak asfalt serim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

 

MUSTAFA KEMAL MAHALLESİ’NDE FİNİŞERLİ ASFALT ÇALIŞMASI

 

Toroslar Belediyesi, ilçe genelinde sıcak asfalt serim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, bu çerçevede Mustafa Kemal Mahallesi’nde bulunan 98038, 98079 ve 98083 sokaklarda finişerli asfalt çalışması yaptı.

 

Yol yapım, bakım ve onarım hizmetleriyle vatandaşlara daha güvenli ve nitelikli ulaşım imkanı sunan belediye, ihtiyaç duyulan birçok sokakta da kaldırım çalışması gerçekleştiriyor.

 

BAŞKAN YILMAZ; “MAHALLELERİMİZİN İHTİYAÇLARINI HIZLI VE PLANLI BİR ÇALIŞMAYLA GİDERİYORUZ”

 

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, hem ilçe merkezinde hem yaylalarda yol yapım çalışmalarının eş zamanlı olarak koordineli bir şekilde yürütüldüğünü söyledi.

 

Başkan Yılmaz; “Ekiplerimiz, Mustafa Kemal Mahallemizde asfalt serim çalışması gerçekleştirdi. Bu çalışmalarla, Toroslarımızda kesintisiz trafik akışını sağlamayı amaçlıyoruz” dedi.

 

“İhtiyaç duyulan birçok mahallemizde asfalt serim çalışması yaparak, vatandaşımızın hizmetine sunduk” diyen Başkan Yılmaz; “Su, elektrik, doğalgaz ve internet gibi alt yapı çalışmaları nedeniyle asfalt bütünlüğü bozulan ve tahrip olan bazı sokaklarımızda da asfaltlama çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İlçe merkezinde ve yüksek kesimlerde mevcut yollarımızı yenilerken, yeni imar yolları açarak araç ve yaya trafiğini rahatlatıyoruz. Amacımız, ilçemize daha rahat ve konforlu yollar sunmaktır. Asfalt çalışmalarımız, plan ve program dahilinde diğer mahallelerimizde de devam edecek” diye konuştu.

 

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.