lösev

Mustafakemalpaşa'da Kurtuluş Coşkusu

12.09.2023 - 13:37, Güncelleme: 12.09.2023 - 13:37 916+ kez okundu.
 

Mustafakemalpaşa'da Kurtuluş Coşkusu

Mustafakemalpaşa Belediyesi, Mustafakemalpaşa’nın 101. Yılı dolayısıyla kutlama programı yayınladı. 101. Yıla özel hazırlanan program ile ilçe halkına tarihi kurtuluşlarını coşkuyla kutlama fırsatı bulacak.  Sabah erken saatlerde başlayan kutlama programı şu şekilde;  Saat 11:00 Cumhurluk Alanı Çelenk Sunma, Saat 11:20 Şehitlik Ziyareti, Saat 11:45 Belediye Bandosu eşliğinde Kortej Yürüyüşü, Şeyhmüftü Camii’nde Öğle Namazı Öncesi Mevlid-i Şerif, Saat 09:00-19:00 Yalıntaş Yağlı Pehlivan Güreşleri, Saat 21:00 Tarihi Alabaş Geleneği Gösterileri, Saat 21:30 Tatlıtop Karizma Şov, 23:00 Havai Fişek Gösterileri ile son bulacaktır. Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar, ‘’İlçemizin kurtuluş yıl dönümünde ilçe sakinlerimiz ile birlikte bu özel günü coşku ve gururla kutlamak istedik. Mustafakemalpaşa’mızın kıymetli gelenek ve göreneklerini barındıran özel bir etkinlik programı hazırladık. 14 Eylül gününü dolu dolu yaşamak istedik. Kurtuluşun 101. yıl dönümüne doğru ilerlerken, birlik ve dayanışmamızın güçlendiğini görmekten gurur duyuyoruz. 14 Eylül programlarımıza tüm halkımız davetlidir. ‘’ dedi.   Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Mustafakemalpaşa Belediyesi, Mustafakemalpaşa’nın 101. Yılı dolayısıyla kutlama programı yayınladı. 101. Yıla özel hazırlanan program ile ilçe halkına tarihi kurtuluşlarını coşkuyla kutlama fırsatı bulacak. 

Sabah erken saatlerde başlayan kutlama programı şu şekilde; 

Saat 11:00 Cumhurluk Alanı Çelenk Sunma, Saat 11:20 Şehitlik Ziyareti, Saat 11:45 Belediye Bandosu eşliğinde Kortej Yürüyüşü, Şeyhmüftü Camii’nde Öğle Namazı Öncesi Mevlid-i Şerif, Saat 09:00-19:00 Yalıntaş Yağlı Pehlivan Güreşleri, Saat 21:00 Tarihi Alabaş Geleneği Gösterileri, Saat 21:30 Tatlıtop Karizma Şov, 23:00 Havai Fişek Gösterileri ile son bulacaktır.

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar, ‘’İlçemizin kurtuluş yıl dönümünde ilçe sakinlerimiz ile birlikte bu özel günü coşku ve gururla kutlamak istedik. Mustafakemalpaşa’mızın kıymetli gelenek ve göreneklerini barındıran özel bir etkinlik programı hazırladık. 14 Eylül gününü dolu dolu yaşamak istedik. Kurtuluşun 101. yıl dönümüne doğru ilerlerken, birlik ve dayanışmamızın güçlendiğini görmekten gurur duyuyoruz. 14 Eylül programlarımıza tüm halkımız davetlidir. ‘’ dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.