lösev

Namık Kemal Bulvarı'nda sıcak asfalt çalışmaları sürüyor

03.01.2024 - 14:35, Güncelleme: 03.01.2024 - 14:35 2139+ kez okundu.
 

Namık Kemal Bulvarı'nda sıcak asfalt çalışmaları sürüyor

Bulvarın doğu şeridi trafiğe kapatıldı Kent içi trafiğinin önemli güzergahlarından Kepez ilçesi Namık Kemal Bulvarı’nda batı şeridindeki asfalt çalışmasını tamamlayan Antalya Büyükşehir Belediyesi, şimdi de doğu şeridinde çalışma başlattı. Çalışma nedeniyle Namık Kemal Bulvarı doğu şeridi trafiğe kapatıldı.  Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı, alt yapı çalışmaları nedeniyle bozulan ve zamanla deforme olan Kepez ilçesi Namık Kemal Bulvarı’nda asfalt yenileme çalışmalarına devam ediyor. Bulvarın batı şeridindeki sıcak asfalt çalışmasını tamamlayarak, yolu ulaşıma açan Büyükşehir Belediyesi, şimdi de doğu şeridinde çalışma başlattı. Çalışma nedeniyle doğu şeridi trafiğe kapatıldı. Çallı istikametinden Otogar istikametine gidecek araçların alternatif yolları kullanılmaları istendi. Namık Kemal Bulvarı doğu şeridinde ömrünü yitirmiş olan asfalt, iş makinaları ile sökülüyor. Sökme işleminin ardından yol sıcak asfalt ile kaplanacak. Çalışmayla bulvarın her iki şeridinde de toplam 2 bin 300 metre sıcak asfalt çalışması gerçekleştirilmiş olacak.  Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bulvarın doğu şeridi trafiğe kapatıldı

Kent içi trafiğinin önemli güzergahlarından Kepez ilçesi Namık Kemal Bulvarı’nda batı şeridindeki asfalt çalışmasını tamamlayan Antalya Büyükşehir Belediyesi, şimdi de doğu şeridinde çalışma başlattı. Çalışma nedeniyle Namık Kemal Bulvarı doğu şeridi trafiğe kapatıldı. 

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı, alt yapı çalışmaları nedeniyle bozulan ve zamanla deforme olan Kepez ilçesi Namık Kemal Bulvarı’nda asfalt yenileme çalışmalarına devam ediyor. Bulvarın batı şeridindeki sıcak asfalt çalışmasını tamamlayarak, yolu ulaşıma açan Büyükşehir Belediyesi, şimdi de doğu şeridinde çalışma başlattı. Çalışma nedeniyle doğu şeridi trafiğe kapatıldı. Çallı istikametinden Otogar istikametine gidecek araçların alternatif yolları kullanılmaları istendi. Namık Kemal Bulvarı doğu şeridinde ömrünü yitirmiş olan asfalt, iş makinaları ile sökülüyor. Sökme işleminin ardından yol sıcak asfalt ile kaplanacak. Çalışmayla bulvarın her iki şeridinde de toplam 2 bin 300 metre sıcak asfalt çalışması gerçekleştirilmiş olacak. 


Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.