lösev

Orhaneli Belediye Başkanı Ali Aykurt ortak canlı yayına konuk oluyor

13.12.2023 - 12:46, Güncelleme: 13.12.2023 - 12:46 2991+ kez okundu.
 

Orhaneli Belediye Başkanı Ali Aykurt ortak canlı yayına konuk oluyor

Bursa Orhaneli Belediye Başkanı Ali Aykurt, Alper Berber'in moderatörlüğünde gerçekleşecek ortak canlı yayına konuk oluyor.BURSA (İGFA) -   İGF Haber Ajansı bünyesindeki İGFA ve İGF TV'den de yayınlanacak ortak canlı yayın 13 Aralık Çarşamba (bu akşam) saat 20.00'de başlayacak. Orhaneli Belediye Başkanı Ali Aykurt, 5 yılda Orhaneli'de yapılmış hizmetleri ve hedefleri ve ilçe ile ilgili önemli konuları bu programda masaya yatıracak.

Bursa Orhaneli Belediye Başkanı Ali Aykurt, Alper Berber'in moderatörlüğünde gerçekleşecek ortak canlı yayına konuk oluyor.

BURSA (İGFA) -   İGF Haber Ajansı bünyesindeki İGFA ve İGF TV'den de yayınlanacak ortak canlı yayın 13 Aralık Çarşamba (bu akşam) saat 20.00'de başlayacak.

Orhaneli Belediye Başkanı Ali Aykurt, 5 yılda Orhaneli'de yapılmış hizmetleri ve hedefleri ve ilçe ile ilgili önemli konuları bu programda masaya yatıracak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.