lösev

Özel Tarsus Toros Okulları, Yeni Eğitim Öğretim Yılını Kutladı

Sanat 10.09.2019 - 06:23, Güncelleme: 09.11.2020 - 17:34 3640+ kez okundu.
 

Özel Tarsus Toros Okulları, Yeni Eğitim Öğretim Yılını Kutladı

2019-2020 yeni Eğitim Öğretim yılı tüm Türkiye’de olduğu gibi Tarsus’ta da heyecanla başladı. Tarsus’ta yaklaşık 70 bin öğrenci ilk ders ziliyle birlikte eğitim öğretim yılına merhaba dedi. Eğitimde adından söz ettiren, yarım asrı aşkın eğitim tecrübeleriyle öğrencilerinin bir adım daha ileri gitmesi için çaba sarf eden Toros Okulları müdürleri de yeni eğitim öğretim yılını kutladı. Özel Tarsus Toros İlköğretim Okulu Müdürü Eda Boğa ve Özel Tarsus Toros Anadolu Lisesi Müdürü Halil Işık yayımladıkları mesajda “Tarsus Toros Okulları olarak 2019-2020 Eğitim Öğretim yılına 55 yıllık eğitim tecrübesinin ışığında girmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Tüm öğrenci, veli ve öğretmenlere başarılı bir yıl dileriz.” İfadelerine yer verdiler.
2019-2020 yeni Eğitim Öğretim yılı tüm Türkiye’de olduğu gibi Tarsus’ta da heyecanla başladı. Tarsus’ta yaklaşık 70 bin öğrenci ilk ders ziliyle birlikte eğitim öğretim yılına merhaba dedi. Eğitimde adından söz ettiren, yarım asrı aşkın eğitim tecrübeleriyle öğrencilerinin bir adım daha ileri gitmesi için çaba sarf eden Toros Okulları müdürleri de yeni eğitim öğretim yılını kutladı. Özel Tarsus Toros İlköğretim Okulu Müdürü Eda Boğa ve Özel Tarsus Toros Anadolu Lisesi Müdürü Halil Işık yayımladıkları mesajda
“Tarsus Toros Okulları olarak 2019-2020 Eğitim Öğretim yılına 55 yıllık eğitim tecrübesinin ışığında girmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Tüm öğrenci, veli ve öğretmenlere başarılı bir yıl dileriz.” İfadelerine yer verdiler.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.