lösev

Pazaryeri caddelerine 'trimer'li makyaj

13.09.2023 - 11:58, Güncelleme: 13.09.2023 - 11:58 917+ kez okundu.
 

Pazaryeri caddelerine 'trimer'li makyaj

Bilecik’in Pazaryeri ilçesinde Karayolları 14 Bölge Müdürlüğünce çeşitli nedenlerle bozulan ana caddelerde asfalt döküm çalışmaları öncesinde trimer aracı ile asfalt kazıma işlemi yapılıyor.Pazaryeri Gündem / BİLECİK (İGFA) - İlçede bulunan Bahattin Şeker Caddesi ve Bursa Caddelerinde ilçedeki, Bursa karayolunda ki trafik akışının ve ilçe esnafının etkilenmemesi için çalışmalarını gece sürdüren ekipler, frezeleme ve kazıma, trimer uygulaması tamamlanan kısımlarda sıcak asfalt serilimi gerçekleştiriyor. Pazaryeri ilçesinde yaklaşık üç bin 500 metre yolun Karayolları ekiplerince trimer uygulaması yapılıp sıcak asfalt ile kaplanacağını söyleyen Belediye Başkanı Zekiye Tekin ekiplerin çalışmasını yakından takip ediyor. Pazaryeri ilçesinde çalışma yapılan caddelerin Bursa ile Bilecik arasında alternatif güzergâh yol olarak kullanıldığından çok sık deforme olduğunu dile getiren Başkan Tekin, “Çeşitli nedenlerle bozulan ilçemizdeki ana caddelerimizde asfalt döküm çalışmaları öncesinde trimer aracı ile asfalt kazıma işlemi yapılıp sıcak asfalt seriliyor. Kanalizasyon ve yağmur suyu geçişlerini de ekiplerimiz çalışmalarını devam ettiriyor. Desteklerinden dolayı Bilecik Milletvekilimiz Halil Eldemir, AK Parti Bilecik İl Başkanımız Serkan Yıldırım, karayolları bölge müdürümüz Umut Akyazı ve personeline ilçemiz adına teşekkür ediyoruz. İlçemizi girişinden çıkışına kadar çiçek gibi yapacağız demiştik. Sözümüzü yerine getirmiş oluyoruz. Daha konforlu bir ulaşım adına yapılan bu çalışmalar nedeniyle ilçe halkımıza verdiğimiz rahatsızlık için özür diyorum” diye konuştu.

Bilecik’in Pazaryeri ilçesinde Karayolları 14 Bölge Müdürlüğünce çeşitli nedenlerle bozulan ana caddelerde asfalt döküm çalışmaları öncesinde trimer aracı ile asfalt kazıma işlemi yapılıyor.

Pazaryeri Gündem / BİLECİK (İGFA) - İlçede bulunan Bahattin Şeker Caddesi ve Bursa Caddelerinde ilçedeki, Bursa karayolunda ki trafik akışının ve ilçe esnafının etkilenmemesi için çalışmalarını gece sürdüren ekipler, frezeleme ve kazıma, trimer uygulaması tamamlanan kısımlarda sıcak asfalt serilimi gerçekleştiriyor.

Pazaryeri ilçesinde yaklaşık üç bin 500 metre yolun Karayolları ekiplerince trimer uygulaması yapılıp sıcak asfalt ile kaplanacağını söyleyen Belediye Başkanı Zekiye Tekin ekiplerin çalışmasını yakından takip ediyor.

Pazaryeri ilçesinde çalışma yapılan caddelerin Bursa ile Bilecik arasında alternatif güzergâh yol olarak kullanıldığından çok sık deforme olduğunu dile getiren Başkan Tekin, “Çeşitli nedenlerle bozulan ilçemizdeki ana caddelerimizde asfalt döküm çalışmaları öncesinde trimer aracı ile asfalt kazıma işlemi yapılıp sıcak asfalt seriliyor. Kanalizasyon ve yağmur suyu geçişlerini de ekiplerimiz çalışmalarını devam ettiriyor. Desteklerinden dolayı Bilecik Milletvekilimiz Halil Eldemir, AK Parti Bilecik İl Başkanımız Serkan Yıldırım, karayolları bölge müdürümüz Umut Akyazı ve personeline ilçemiz adına teşekkür ediyoruz. İlçemizi girişinden çıkışına kadar çiçek gibi yapacağız demiştik. Sözümüzü yerine getirmiş oluyoruz. Daha konforlu bir ulaşım adına yapılan bu çalışmalar nedeniyle ilçe halkımıza verdiğimiz rahatsızlık için özür diyorum” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.