lösev

Plastik Geri Dönüşüm Sanayicileri Yardım bekliyor

Genel 01.01.1970 - 02:00, Güncelleme: 01.01.1970 - 02:00 2195+ kez okundu.
 

Plastik Geri Dönüşüm Sanayicileri Yardım bekliyor

TDP Adana İl Başkanlığı Plastik Geri Dönüşüm Sanayicilerini ziyaret etti

TDP Adana İl Başkanlığı Plastik Geri Dönüşüm Sanayicilerini ziyaret etti    Türkiye Değişim Partisi Adana İl Başkanı Hakan Malgaf, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın talebi doğrultusunda Ticaret Bakanlığı’nın 1 Ocak’ta karışık hurda plastik ithalatına, 18 Mayıs’ta ise etilen polimer atık ithalatına getirdiği yasaklar nedeniyle Plastik Geri Dönüşüm Sanayicileri sektörü çalışanlarıyla bir araya geldi. Vatandaşların  yaşadığı  sorunları yerinde inceleyerek, yaşadıkları mağduriyetin giderilmesi adına Genel Başkan Mustafa Sarıgül'e ileten Başkan Malgaf, " Genel başkanımızla birlikte bizler de bu konunun takipçisi olacağız." dedi. Adana Plastik Geri Dönüşüm Sanayicileri adına açıklama yapan Kamil Dönmezoğlu da,   getirilen yasak ve kısıtlama kararlarının terkrardan gözden geçirilmesini ve tekrar değerlendirilmesi gerektiğini söyledi.
TDP Adana İl Başkanlığı Plastik Geri Dönüşüm Sanayicilerini ziyaret etti

TDP Adana İl Başkanlığı Plastik Geri Dönüşüm Sanayicilerini ziyaret etti
 

 Türkiye Değişim Partisi Adana İl Başkanı Hakan Malgaf, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın talebi doğrultusunda Ticaret Bakanlığı’nın 1 Ocak’ta karışık hurda plastik ithalatına, 18 Mayıs’ta ise etilen polimer atık ithalatına getirdiği yasaklar nedeniyle Plastik Geri Dönüşüm Sanayicileri sektörü çalışanlarıyla bir araya geldi.

Vatandaşların  yaşadığı  sorunları yerinde inceleyerek, yaşadıkları mağduriyetin giderilmesi adına Genel Başkan Mustafa Sarıgül'e ileten Başkan Malgaf, " Genel başkanımızla birlikte bizler de bu konunun takipçisi olacağız." dedi.


Adana Plastik Geri Dönüşüm Sanayicileri adına açıklama yapan Kamil Dönmezoğlu da,   getirilen yasak ve kısıtlama kararlarının terkrardan gözden geçirilmesini ve tekrar değerlendirilmesi gerektiğini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.