lösev

Polis ’KADES’ konusunda vatandaşı bilgilendiriyor

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.02.2022 - 10:49, Güncelleme: 17.02.2022 - 10:39 4392+ kez okundu.
 

Polis ’KADES’ konusunda vatandaşı bilgilendiriyor

Polis ’KADES’ konusunda vatandaşı bilgilendiriyor

Mersin polisi, Kadın Destek Uygulaması (KADES) konusunda vatandaşları bilgilendirdi.Mersin Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri, AVM, pazar yerleri, park ve bahçeler, özel ve resmi kurumlarda bulunan kadınlara yönelik bilgilendirme çalışması yaptı. Yapılan çalışmalarda bin 88 kişiye ulaşan ekipler, 759 broşür dağıtırken, 159 kadının telefonuna KADES programını indirdi.
Polis ’KADES’ konusunda vatandaşı bilgilendiriyor
Mersin polisi, Kadın Destek Uygulaması (KADES) konusunda vatandaşları bilgilendirdi.
Mersin Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri, AVM, pazar yerleri, park ve bahçeler, özel ve resmi kurumlarda bulunan kadınlara yönelik bilgilendirme çalışması yaptı. Yapılan çalışmalarda bin 88 kişiye ulaşan ekipler, 759 broşür dağıtırken, 159 kadının telefonuna KADES programını indirdi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.