lösev

SALDIRGANLARIN YENİ HEDEFİ ENGELLİ TUVALETİ OLDU

Mersin Büyükşehir Belediyesi (TG) - TARSUS GAZETESİ | 20.07.2021 - 09:19, Güncelleme: 24.07.2021 - 09:19 2747+ kez okundu.
 

SALDIRGANLARIN YENİ HEDEFİ ENGELLİ TUVALETİ OLDU

SALDIRGANLARIN YENİ HEDEFİ ENGELLİ TUVALETİ OLDU

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin vatandaşların kullanımına sunduğu tesisler, saldırganların hedefi haline gelmeye devam ediyor. Sahilde bulunan engelli tuvaletine giren kimliği belirsiz kişi veya kişiler lavaboyu, duvar seramiklerini ve muslukları parçalark Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin tesislerine saldırılar sürüyor. Sahilde bulunan Kültür Park’ta vatandaşların kullanımına kazandırılan sosyal tesisler, şehir magandalarının hedefi haline geldi. Bir süre önce halka açık tuvaletleri ve personel odalarını talan eden saldırganların yeni hedefi engelli vatandaşların kullanımı için yapılan tuvaletler oldu. Malzeme dolabı çalındı, lavabo, musluk ve seramikler parçalandı Kültür Park’ta bulunan ve özel gereksinimli bireylerin kullanımı için hizmete açılan tuvaletler kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından harabeye çevrildi. Tuvaleti kullanılamaz hale getiren şahıslar lavaboyu, duvar seramiklerini ve muslukları parçalarken, malzeme dolabını da çalarak kayıplara karıştı. Düzenli aralıklarla gerçekleştirilen saldırılar, vatandaşın hizmet almasını engellerken, hem kaynak hem de emek israfına neden oluyor.
SALDIRGANLARIN YENİ HEDEFİ ENGELLİ TUVALETİ OLDU

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin vatandaşların kullanımına sunduğu tesisler, saldırganların hedefi haline gelmeye devam ediyor. Sahilde bulunan engelli tuvaletine giren kimliği belirsiz kişi veya kişiler lavaboyu, duvar seramiklerini ve muslukları parçalark

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin tesislerine saldırılar sürüyor. Sahilde bulunan Kültür Park’ta vatandaşların kullanımına kazandırılan sosyal tesisler, şehir magandalarının hedefi haline geldi. Bir süre önce halka açık tuvaletleri ve personel odalarını talan eden saldırganların yeni hedefi engelli vatandaşların kullanımı için yapılan tuvaletler oldu.

Malzeme dolabı çalındı, lavabo, musluk ve seramikler parçalandı

Kültür Park’ta bulunan ve özel gereksinimli bireylerin kullanımı için hizmete açılan tuvaletler kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından harabeye çevrildi. Tuvaleti kullanılamaz hale getiren şahıslar lavaboyu, duvar seramiklerini ve muslukları parçalarken, malzeme dolabını da çalarak kayıplara karıştı.

Düzenli aralıklarla gerçekleştirilen saldırılar, vatandaşın hizmet almasını engellerken, hem kaynak hem de emek israfına neden oluyor.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.