lösev

Sason Kaymakamlığı'ndan öğrencilere kitap desteği

25.12.2023 - 13:54, Güncelleme: 25.12.2023 - 13:54 763+ kez okundu.
 

Sason Kaymakamlığı'ndan öğrencilere kitap desteği

Bataman Sason'da Kaymakamlık bünyesinde açılan okuma salonunda eğitime devam eden öğrencilere kitap desteğinde bulundu.BATMAN (İGFA) - Sason Kaymakamı Murat Mete’nin destekleriyle Sason ÇATOM merkezinde açılan okuma salonunda YKS’ye hazırlanan 39 öğrenciye onar kitaplık TYT-AYT kitap seti ve 39 kişilik 15 adet Türkiye geneli deneme sınavı ve branş denemeleri hediye edildiğini belirten Sason İlçe Milli Eğitim Müdürü Veysi Bozkurt, bu desteklerle öğrencilerin sınavlara daha etkili bir şekilde hazırlanacaklarını ve öğrencilere desteklerinin devam edeceğini söyledi.

Bataman Sason'da Kaymakamlık bünyesinde açılan okuma salonunda eğitime devam eden öğrencilere kitap desteğinde bulundu.

BATMAN (İGFA) - Sason Kaymakamı Murat Mete’nin destekleriyle Sason ÇATOM merkezinde açılan okuma salonunda YKS’ye hazırlanan 39 öğrenciye onar kitaplık TYT-AYT kitap seti ve 39 kişilik 15 adet Türkiye geneli deneme sınavı ve branş denemeleri hediye edildiğini belirten Sason İlçe Milli Eğitim Müdürü Veysi Bozkurt, bu desteklerle öğrencilerin sınavlara daha etkili bir şekilde hazırlanacaklarını ve öğrencilere desteklerinin devam edeceğini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.