lösev

Şevket Can Sessizliğini Bozdu

19.08.2019 - 14:33, Güncelleme: 09.11.2020 - 17:34 3319+ kez okundu.
 

Şevket Can Sessizliğini Bozdu

Tarsus eski Belediye Başkanı Şevket Can seçim sonrası ilk kez sessizliğini bozdu ve  31 Mart seçimleri üzerine konuştu. Milliyetçi Hareket Partisi’nin düzenlediği 19. Karboğazı Zaferi Şöleninde konuşan Başkan Can flaş açıklamalarda bulundu. Başkan Can yaptığı konuşmada şunları kaydetti; “Rabbim hakkımda hayırlı ise bu görevi bana nasip et.Rabbim hakkımda hayırlı değilse bana bu görevi nasip etme diyerek yola çıktım. Kısmetimizde yokmuş, kısmetimizde yokmuş, hepinizin canı sağ olsun. Bütün dava arkadaşlarımızla gece gündüz koşturdum. Ama şunu da biliyordum, biz türlü türlü ayak oyunlarının kurbanı olduk. Biz aslında seçimi kaybetmedik, kazandık, kazandık ama CHP’ye seçimi biz kazandırdık, maalesef bunu da biliyoruz. Ama herkesin canı sağ olsun. Kimseye şahsım olarak kırgın değilim, dargın değilim. Bütün hemşehrilerime hakkımı helal ettim. Sizlerde hakkınızı helal edin.” https://www.youtube.com/watch?v=WGBYjJtKGaA  
Tarsus eski Belediye Başkanı Şevket Can seçim sonrası ilk kez sessizliğini bozdu ve  31 Mart seçimleri üzerine konuştu. Milliyetçi Hareket Partisi’nin düzenlediği 19. Karboğazı Zaferi Şöleninde konuşan Başkan Can flaş açıklamalarda bulundu. Başkan Can yaptığı konuşmada şunları kaydetti;
“Rabbim hakkımda hayırlı ise bu görevi bana nasip et.Rabbim hakkımda hayırlı değilse bana bu görevi nasip etme diyerek yola çıktım. Kısmetimizde yokmuş, kısmetimizde yokmuş, hepinizin canı sağ olsun. Bütün dava arkadaşlarımızla gece gündüz koşturdum. Ama şunu da biliyordum, biz türlü türlü ayak oyunlarının kurbanı olduk. Biz aslında seçimi kaybetmedik, kazandık, kazandık ama CHP’ye seçimi biz kazandırdık, maalesef bunu da biliyoruz. Ama herkesin canı sağ olsun. Kimseye şahsım olarak kırgın değilim, dargın değilim. Bütün hemşehrilerime hakkımı helal ettim. Sizlerde hakkınızı helal edin.”
https://www.youtube.com/watch?v=WGBYjJtKGaA  
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.