lösev

Şirin, esnaflarla el ele, gönül gönüle

19.02.2024 - 11:54, Güncelleme: 19.02.2024 - 11:54 396+ kez okundu.
 

Şirin, esnaflarla el ele, gönül gönüle

31 Mart tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri öncesi çalışmalarını hızlandıran AK Parti Derince Belediye Başkan Adayı İbrahim Şirin, vatandaş ve esnaf buluşmalarına devam ediyor. Başkan Adayı Şirin son olarak Yavuz Sultan Mahallesi’nde esnafları ve bölge sakinlerini ziyaret etti. AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan ve teşkilat yöneticilerinin de eşlik ettiği programda samimi sohbetleri için esnaflara teşekkür eden Başkan Adayı Şirin, bol kazançlar temennisinde bulunmayı da ihmal etmedi.   DERİNCE’YE ARTI DEĞER Yavuz Sultan Mahallesi sakinlerine ve esnaflarına hal, hatır sorarak, talep ve önerilerini dinleyen Başkan Adayı Şirin, seçim sürecinde desteklerini talep etti. Derince’ye hizmet etmek için göreve talip olduklarını belirten Şirin, “Allah nasip ederse 31 Mart tarihinde yapılacak seçimleri kazanarak sizlere hizmet etmenin onurunu yaşayacağız. Hükümetimiz, Büyükşehir Belediyemiz ve Derince Belediyemizle son derece uyumlu ve koordineli bir şekilde çalışarak Derincemize artı değer katan projeleri birlikte inşa edeceğiz” dedi.   Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

31 Mart tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri öncesi çalışmalarını hızlandıran AK Parti Derince Belediye Başkan Adayı İbrahim Şirin, vatandaş ve esnaf buluşmalarına devam ediyor. Başkan Adayı Şirin son olarak Yavuz Sultan Mahallesi’nde esnafları ve bölge sakinlerini ziyaret etti. AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan ve teşkilat yöneticilerinin de eşlik ettiği programda samimi sohbetleri için esnaflara teşekkür eden Başkan Adayı Şirin, bol kazançlar temennisinde bulunmayı da ihmal etmedi.

 

DERİNCE’YE ARTI DEĞER

Yavuz Sultan Mahallesi sakinlerine ve esnaflarına hal, hatır sorarak, talep ve önerilerini dinleyen Başkan Adayı Şirin, seçim sürecinde desteklerini talep etti. Derince’ye hizmet etmek için göreve talip olduklarını belirten Şirin, “Allah nasip ederse 31 Mart tarihinde yapılacak seçimleri kazanarak sizlere hizmet etmenin onurunu yaşayacağız. Hükümetimiz, Büyükşehir Belediyemiz ve Derince Belediyemizle son derece uyumlu ve koordineli bir şekilde çalışarak Derincemize artı değer katan projeleri birlikte inşa edeceğiz” dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.