lösev

Tarsus-Çamlıyayla Müdürlüğü Koordinatörü Ali Boltaç 29 Ekim'i Kutladı

Genel 28.10.2019 - 08:12, Güncelleme: 09.11.2020 - 17:34 1876+ kez okundu.
 

Tarsus-Çamlıyayla Müdürlüğü Koordinatörü Ali Boltaç 29 Ekim'i Kutladı

Mersin Büyükşehir Belediye Meclis üyesi ve Büyükşehir Tarsus-Çamlıyayla Müdürlüğü Koordinatörü Ali Boltaç, “Atalarımızın canlarını vererek kurdukları, yaşanan tüm zorluklara rağmen güçlü bir şekilde bugünlere gelen Cumhuriyetimizin 96. yıl dönümü kutlu olsun” dedi. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün eşsiz azmi ve zekası ile Anadolu insanının yüreğini ortaya koyarak kazanılan Kurtuluş Savaşı’nın taçlanmasını sağlayan Cumhuriyetin, Türk halkının onuru olduğunu ifade eden Ali Boltaç, “Büyük Liderin, 19 Mayıs 1919 tarihinde başlatmış olduğu kutlu yürüyüş, 29 Ekim 1923 tarihinde Cumhuriyetin ilanı ile ebediyen yaşayacak genç bir ülkenin kurulmasıyla sonuçlanmıştır. Cumhuriyetimizi korumak ve yaşatmak için tüm yurttaşlarımıza büyük görevler düşmektedir. Tabi ki en önemli görev geleceğimiz olan çocuklarımız ve gençlerimize düşmektedir. Cumhuriyetin nasıl kurulduğunu, ne bedeller ödendiğini iyi anlamaları için hepimizin sorumluluğu olduğunu da unutmamamız gerekiyor. Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve yol arkadaşlarını rahmetle anarken, tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum: tüm yurttaşlarımızın Cumhuriyet Bayramı'nı kutluyorum. Yaşasın Cumhuriyet" ifadesini kullandı.
Mersin Büyükşehir Belediye Meclis üyesi ve Büyükşehir Tarsus-Çamlıyayla Müdürlüğü Koordinatörü Ali Boltaç, “Atalarımızın canlarını vererek kurdukları, yaşanan tüm zorluklara rağmen güçlü bir şekilde bugünlere gelen Cumhuriyetimizin 96. yıl dönümü kutlu olsun” dedi. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün eşsiz azmi ve zekası ile Anadolu insanının yüreğini ortaya koyarak kazanılan Kurtuluş Savaşı’nın taçlanmasını sağlayan Cumhuriyetin, Türk halkının onuru olduğunu ifade eden Ali Boltaç,
“Büyük Liderin, 19 Mayıs 1919 tarihinde başlatmış olduğu kutlu yürüyüş, 29 Ekim 1923 tarihinde Cumhuriyetin ilanı ile ebediyen yaşayacak genç bir ülkenin kurulmasıyla sonuçlanmıştır. Cumhuriyetimizi korumak ve yaşatmak için tüm yurttaşlarımıza büyük görevler düşmektedir. Tabi ki en önemli görev geleceğimiz olan çocuklarımız ve gençlerimize düşmektedir. Cumhuriyetin nasıl kurulduğunu, ne bedeller ödendiğini iyi anlamaları için hepimizin sorumluluğu olduğunu da unutmamamız gerekiyor. Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve yol arkadaşlarını rahmetle anarken, tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum: tüm yurttaşlarımızın Cumhuriyet Bayramı'nı kutluyorum. Yaşasın Cumhuriyet" ifadesini kullandı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.