lösev

Tarsus İdman yurdu Kulüp Başkanı Mustafa Şendağ Kimdir

Genel 11.07.2019 - 17:02, Güncelleme: 09.11.2020 - 17:34 3394+ kez okundu.
 

Tarsus İdman yurdu Kulüp Başkanı Mustafa Şendağ Kimdir

Tarsus İdmanyurdu olağanüstü kongresi yapıldı. Başkanlığa Mustafa Tamer Şendağ seçildi. Belediye Nikah Salonunda düzenlenen başkanlık ve yönetim seçimli kongre saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başladı. [caption id="attachment_4863" align="aligncenter" width="720"] Tarsus İdman yurdu Kulüp Başkanı Mustafa Tamer Şendağ[/caption] Divan başkanlığını Cumali Yağcı, katiplikleri Salih Erdoğan ve Zafer Yıldırım’ın yaptığı kongrede iki başkan adayının listeleri yarıştı. Eyüphan Eyüpoğlu’nun aday olmadığı seçimlerde birinci listede başkan adayı olarak müteahhit Mustafa Şendağ yer aldı. Diğer listede ise TİY eski yöneticilerinden Cem Kavalcı yarıştı. 377 delegesi bulunan sarı lacivertli kulübün kongresi öncesi mevcut başkan Eyüphan Eyüboğlu ve diğer başkan adayı Cem Kavalcı konuşma yaparak destek istediler. İlk kez başkan adayı olan Mustafa Şendağ ise seçimlerde söz istemedi. Daha sonra belediye başkanı Dr. Haluk Bozdoğan salona geldi ve kısa bir konuşma yaparak “Tarsus İdmanyurdu bu kentin ve herkesin takımı. cumhuriyetle yaşıt bu kulübün ayakta kalması, başarılı olması ve yaşaması için bizler hepimiz üzerimize düşeni yapacağız” diye konuştu. SEÇİMLER Seçimler sonrasında katılım gösteren delegelerden 137 kişi oy kullandı. Yeni yönetim şu isimlerden oluştu: Mustafa Şendağ, Duran Çalışır, Hakan Canan Can, Musa Atay, Ali Seçer, Ender Özinç, İsa Ataman, Ferit Çetiner, Adnan Özyürekoğlu, Ozan Levent, Turgay Hacıosmanoğlu, Ramazan Alıcı, Ramazan Bozdağ, Hüseyin Kaplan, Ahmet Koçak, Denetim kurulu. Emir Aykurt, Mert Keleşoğlu Yusuf Uğurelli. MUSTAFA TAMER ŞENDAĞ KİMDİR? Yeni başkan Mustafa Şendağ, özellikle Mersin ve Tarsus bölgesinde faaliyet gösteren inşaat sektörünün önde gelen firmalarından olan Şendağ İnşaat Limited Şirketinin sahibidir.
Tarsus İdmanyurdu olağanüstü kongresi yapıldı. Başkanlığa Mustafa Tamer Şendağ seçildi. Belediye Nikah Salonunda düzenlenen başkanlık ve yönetim seçimli kongre saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başladı. [caption id="attachment_4863" align="aligncenter" width="720"]Tarsus İdman yurdu Kulüp Başkanı Mustafa Şendağ Tarsus İdman yurdu Kulüp Başkanı Mustafa Tamer Şendağ[/caption] Divan başkanlığını Cumali Yağcı, katiplikleri Salih Erdoğan ve Zafer Yıldırım’ın yaptığı kongrede iki başkan adayının listeleri yarıştı. Eyüphan Eyüpoğlu’nun aday olmadığı seçimlerde birinci listede başkan adayı olarak müteahhit Mustafa Şendağ yer aldı. Diğer listede ise TİY eski yöneticilerinden Cem Kavalcı yarıştı. 377 delegesi bulunan sarı lacivertli kulübün kongresi öncesi mevcut başkan Eyüphan Eyüboğlu ve diğer başkan adayı Cem Kavalcı konuşma yaparak destek istediler. İlk kez başkan adayı olan Mustafa Şendağ ise seçimlerde söz istemedi. Daha sonra belediye başkanı Dr. Haluk Bozdoğan salona geldi ve kısa bir konuşma yaparak “Tarsus İdmanyurdu bu kentin ve herkesin takımı. cumhuriyetle yaşıt bu kulübün ayakta kalması, başarılı olması ve yaşaması için bizler hepimiz üzerimize düşeni yapacağız” diye konuştu. SEÇİMLER Seçimler sonrasında katılım gösteren delegelerden 137 kişi oy kullandı. Yeni yönetim şu isimlerden oluştu: Mustafa Şendağ, Duran Çalışır, Hakan Canan Can, Musa Atay, Ali Seçer, Ender Özinç, İsa Ataman, Ferit Çetiner, Adnan Özyürekoğlu, Ozan Levent, Turgay Hacıosmanoğlu, Ramazan Alıcı, Ramazan Bozdağ, Hüseyin Kaplan, Ahmet Koçak, Denetim kurulu. Emir Aykurt, Mert Keleşoğlu Yusuf Uğurelli. MUSTAFA TAMER ŞENDAĞ KİMDİR? Yeni başkan Mustafa Şendağ, özellikle Mersin ve Tarsus bölgesinde faaliyet gösteren inşaat sektörünün önde gelen firmalarından olan Şendağ İnşaat Limited Şirketinin sahibidir.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.