lösev

Tarsus İdmanyurdu Başkanı Mustafa Tamer Şendağ Ziraat Türkiye Kupasını Değerlendirdi

Politika 17.09.2019 - 13:54, Güncelleme: 09.11.2020 - 17:34 3158+ kez okundu.
 

Tarsus İdmanyurdu Başkanı Mustafa Tamer Şendağ Ziraat Türkiye Kupasını Değerlendirdi

Tarsus İdmanyurdu Başkanı Mustafa Tamer Şendağ, Ziraat Türkiye Kupasını 3. tur kura çekimlerinin sonuçlarını Mersin Blok Haber Gazetesine değerlendirdi. Bu gün saat 14:00'da çekilen kura sonuçlarının herkese hayırlı olsun temennisinde bulunan Başkan Şendağ, maçın kendi sahalarında oynamasının büyük avantaj olduğunu kaydetti. [caption id="attachment_4863" align="aligncenter" width="720"] Tarsus İdman yurdu Kulüp Başkanı Mustafa Şendağ[/caption] Tamer Şendağ,"İçerde oynamamız bizim için büyük bir avantaj. Darıca Gençlerbirliği’de iyi bir takım. Bir alt ligde de olsa sonuçta her zaman saygı duyduğumuz bir rakip. İyi bir sonuçla bir üst tura yükselmeyi amaçlıyoruz. Takım olarak oldukça motive olmuş durumdayız. Gerek teknik ekibimiz olsun gerekse de oyuncularımız olsun oldukça sıkı bir çalışma ve oldukça güzel bir kaynaşma içerisindeler. Bunu  kaynaşmayı tüm sezona yansıtmak öncelik hedefimizdir." ifadelerini kullandı. Tüm Tarsusluları maçlara davet eden Başkan Şendağ, "Hem kupa hemde lig maçlarına çıkacağız. Bu konuda taraftarlarımızı ve tüm Tarsuslu vatandaşlarımızı Tarsus İdmanyurdu  ile kenetlenmesini temenni ediyoruz." dedi.
Tarsus İdmanyurdu Başkanı Mustafa Tamer Şendağ, Ziraat Türkiye Kupasını 3. tur kura çekimlerinin sonuçlarını Mersin Blok Haber Gazetesine değerlendirdi. Bu gün saat 14:00'da çekilen kura sonuçlarının herkese hayırlı olsun temennisinde bulunan Başkan Şendağ, maçın kendi sahalarında oynamasının büyük avantaj olduğunu kaydetti. [caption id="attachment_4863" align="aligncenter" width="720"]Tarsus İdman yurdu Kulüp Başkanı Mustafa Şendağ Tarsus İdman yurdu Kulüp Başkanı Mustafa Şendağ[/caption] Tamer Şendağ,"İçerde oynamamız bizim için büyük bir avantaj. Darıca Gençlerbirliği’de iyi bir takım. Bir alt ligde de olsa sonuçta her zaman saygı duyduğumuz bir rakip. İyi bir sonuçla bir üst tura yükselmeyi amaçlıyoruz. Takım olarak oldukça motive olmuş durumdayız. Gerek teknik ekibimiz olsun gerekse de oyuncularımız olsun oldukça sıkı bir çalışma ve oldukça güzel bir kaynaşma içerisindeler. Bunu  kaynaşmayı tüm sezona yansıtmak öncelik hedefimizdir." ifadelerini kullandı. Tüm Tarsusluları maçlara davet eden Başkan Şendağ, "Hem kupa hemde lig maçlarına çıkacağız. Bu konuda taraftarlarımızı ve tüm Tarsuslu vatandaşlarımızı Tarsus İdmanyurdu  ile kenetlenmesini temenni ediyoruz." dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.