lösev

TARSUS İDMANYURDU, ISPARTA 32 SPORLA 1-1 BERABERE

Spor 15.09.2022 - 16:02, Güncelleme: 15.09.2022 - 16:02 2975+ kez okundu.
 

TARSUS İDMANYURDU, ISPARTA 32 SPORLA 1-1 BERABERE

Futbolda 2. lig beyaz grupta yer alan Tarsus İdmanyurdu , Isparta 32 sporla şehrimizde oynarken maçı yine kazanamadı.

Takımımız Tarsus idmanyurdu 3. hafta maçında deplasmanda Menemenspor'a 2-1 yenilip taraftarını üzdü. Dün ise 4. maçımızda sahamızda Ispartasporu mutlaka yenmemiz gerekiyordu.. Sarı lacivertliler, İzmir'den döndükten sonra Isparta maçında da galip gelemedi. Şehir stadındaki maç 1-1 berabere bitti. Tarsus'un golünü Taha Balcı kaydetti. Tarsus İdmanyurdu Isparta maçından sonra 18 Eylül tarihinde İstanbul deplasmanında Arnavutköy Belediyespora konuk olacak. Ardından iç sahada Şanlıurfasporu konuk edecek.
Futbolda 2. lig beyaz grupta yer alan Tarsus İdmanyurdu , Isparta 32 sporla şehrimizde oynarken maçı yine kazanamadı.

Takımımız Tarsus idmanyurdu 3. hafta maçında deplasmanda Menemenspor'a 2-1 yenilip taraftarını üzdü.
Dün ise 4. maçımızda sahamızda Ispartasporu mutlaka yenmemiz gerekiyordu.. Sarı lacivertliler, İzmir'den döndükten sonra Isparta maçında da galip gelemedi. Şehir stadındaki maç 1-1 berabere bitti. Tarsus'un golünü Taha Balcı kaydetti.
Tarsus İdmanyurdu Isparta maçından sonra 18 Eylül tarihinde İstanbul deplasmanında Arnavutköy Belediyespora konuk olacak. Ardından iç sahada Şanlıurfasporu konuk edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.