lösev

Tarsus İdmanyurdu Medya ve Basın Sorumlusu Hakan Canan Can: "İyi Bir Takım Kurduk”

Politika 22.08.2019 - 11:45, Güncelleme: 09.11.2020 - 17:34 3144+ kez okundu.
 

Tarsus İdmanyurdu Medya ve Basın Sorumlusu Hakan Canan Can: "İyi Bir Takım Kurduk”

TFF 2. Ligi Beyaz Grup ekiplerinden Tarsus idmanyurdu 2. Başkanı ve Medya ve Basın Sorumlusu Hakan Canan Can, iç transferde iskelet kadroya bozmadıklarını ayrıca dış transferde ise 11 oyuncuyla anlaşarak kadrolarını güçlendirdiklerini bildirdi. Tarsus İdmanyurdu İkinci Başkanı ve Medya ve Basın Sorumlusu Hakan Canan Can Kızılcahamam ve Bolu kampı ve kulüptteki gelişmeler ile ilgili olarak şu açıklamayı yaptı:“Takımımız, bugün Bolu Kampını tamamlayarak 2019-2020 futbol sezonu hazırlıklarını tamamlayacaktır. İlk etap Kızılcahamam ve ikinci etap Bolu kampında Teknik direktörümüz Ergün Penbe gözetiminde yeni sezon hazırlıkları yapılmıştır. Kızılcahamam ve Bolu kamplarında takımımız 5 hazırlık maçı oynamıştır. Bu hazırlık maçlarında yeni ve eski oyuncuların takım olgusunu, kaynaşmasını ve birlikteliği sağlama adına faydalı olmuş, eksikleri görme imkanı bulunmuştur. İç transferde iskelet kadromuzu oluşturan oyuncularımızla yeniden anlaşılmıştır. Dış transferde ise 11 oyuncu ile sözleşme imzalanmış olup, kadromuzu güçlendirdi. Tarsus Belediye Başkanımız Dr. Haluk Bozdoğan’ın maddi ve manevi desteği ile iyi bir kadro oluşturduğumuza inanıyoruz. SABIRLA DESTEK BEKLİYORUZ Yeni bir yönetim, yeni bir teknik ekip ve yeni bir takımla, 2019-2020 futbol sezonunda amacımız Tarsus idmanyurdu’nu başarıya taşımak ve hak ettiği yere getirmektir. Bunun inacı ve kararlılğı ile her zaman yanımızda olan vefakar ve de fedakar taraftarlarımızdan ve değerli halkımızdan sabırla destek bekliyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde Cumhuriyetle yaşıt takımımızı özlediği ve hak ettiği 1. Lige taşımak istiyoruz. TEKNİK EKİP VE OYUNCULARA GÜVENİYORUZ Yönetim Kurulu Başkanımız Mustafa Şendağ ve yönetim kurulu arkadaşlarımızla, Teknik ekip ve oyuncularımıza inancımız tamdır. 1 Eylül 2019 Pazar günü Tarsus Şehir Stadı’nda saat 20:00’de taraftarımızın huzurunda ilk maçımızda Hekimoğlu Trabzon ile oynayacağız. Hedefimiz sezona galibiyetle başlamaktır. Bunun inancı ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bugün tamamlanacak olan Bolu kampının ardından oyuncularımıza 2 gün izin vereceğiz. ZAFER YÜRÜYÜŞÜ 26 Ağustos Pazartesi günü ise Hekimoğlu Trabzon maçının ilk ciddi çalışmasını kendi tesislerimizle başlayacağız. 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle 27 Ağustos Salı günü saat 17:00’de yönetim kurulumu, Teknik ekip ve oyuncular ile bilikte Adliye önünden başlayacak Zafer Yürüyüşü düzenledik. Bu Zafer Yürüyüşüne tüm Taraftarlarımız ve halkımız davetlidir. ALINAN OYUNCULAR Yönetim Kurul olarak Dış transferde Ferhat Duman (orta saha) Osmaniyespor, Yasin Elmas (orta saha) Osmaniyespor, Alperen Pak (orta saha) Sivas Belediyespor, Zeki Ayvaz, (Kaleci) Ankara Demirspor, Mustafa Yılmaz (Kanat) Adana Demirspor, Mehmet Kaan Türkmen (Forvet) Adana Demirspor, Yakup Yiğit (Stoper) Kastamonuspor, Çağrı Yağız(Orta saha) Bursaspor, Mehmet Cansın Çiçek (Stoper) Yeni Çorumspor, Artun Akçakın (Forvet) Yeni Çorumspor, Ali Yavuz Kol (Forvet) Galatasaray) ile anlaşma sağlanmıştır.”
TFF 2. Ligi Beyaz Grup ekiplerinden Tarsus idmanyurdu 2. Başkanı ve Medya ve Basın Sorumlusu Hakan Canan Can, iç transferde iskelet kadroya bozmadıklarını ayrıca dış transferde ise 11 oyuncuyla anlaşarak kadrolarını güçlendirdiklerini bildirdi. Tarsus İdmanyurdu İkinci Başkanı ve Medya ve Basın Sorumlusu Hakan Canan Can Kızılcahamam ve Bolu kampı ve kulüptteki gelişmeler ile ilgili olarak şu açıklamayı yaptı:“Takımımız, bugün Bolu Kampını tamamlayarak 2019-2020 futbol sezonu hazırlıklarını tamamlayacaktır. İlk etap Kızılcahamam ve ikinci etap Bolu kampında Teknik direktörümüz Ergün Penbe gözetiminde yeni sezon hazırlıkları yapılmıştır. Kızılcahamam ve Bolu kamplarında takımımız 5 hazırlık maçı oynamıştır. Bu hazırlık maçlarında yeni ve eski oyuncuların takım olgusunu, kaynaşmasını ve birlikteliği sağlama adına faydalı olmuş, eksikleri görme imkanı bulunmuştur. İç transferde iskelet kadromuzu oluşturan oyuncularımızla yeniden anlaşılmıştır. Dış transferde ise 11 oyuncu ile sözleşme imzalanmış olup, kadromuzu güçlendirdi. Tarsus Belediye Başkanımız Dr. Haluk Bozdoğan’ın maddi ve manevi desteği ile iyi bir kadro oluşturduğumuza inanıyoruz. SABIRLA DESTEK BEKLİYORUZ Yeni bir yönetim, yeni bir teknik ekip ve yeni bir takımla, 2019-2020 futbol sezonunda amacımız Tarsus idmanyurdu’nu başarıya taşımak ve hak ettiği yere getirmektir. Bunun inacı ve kararlılğı ile her zaman yanımızda olan vefakar ve de fedakar taraftarlarımızdan ve değerli halkımızdan sabırla destek bekliyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde Cumhuriyetle yaşıt takımımızı özlediği ve hak ettiği 1. Lige taşımak istiyoruz. TEKNİK EKİP VE OYUNCULARA GÜVENİYORUZ
Yönetim Kurulu Başkanımız Mustafa Şendağ ve yönetim kurulu arkadaşlarımızla, Teknik ekip ve oyuncularımıza inancımız tamdır. 1 Eylül 2019 Pazar günü Tarsus Şehir Stadı’nda saat 20:00’de taraftarımızın huzurunda ilk maçımızda Hekimoğlu Trabzon ile oynayacağız. Hedefimiz sezona galibiyetle başlamaktır. Bunun inancı ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bugün tamamlanacak olan Bolu kampının ardından oyuncularımıza 2 gün izin vereceğiz.
ZAFER YÜRÜYÜŞÜ 26 Ağustos Pazartesi günü ise Hekimoğlu Trabzon maçının ilk ciddi çalışmasını kendi tesislerimizle başlayacağız. 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle 27 Ağustos Salı günü saat 17:00’de yönetim kurulumu, Teknik ekip ve oyuncular ile bilikte Adliye önünden başlayacak Zafer Yürüyüşü düzenledik. Bu Zafer Yürüyüşüne tüm Taraftarlarımız ve halkımız davetlidir. ALINAN OYUNCULAR
Yönetim Kurul olarak Dış transferde Ferhat Duman (orta saha) Osmaniyespor, Yasin Elmas (orta saha) Osmaniyespor, Alperen Pak (orta saha) Sivas Belediyespor, Zeki Ayvaz, (Kaleci) Ankara Demirspor, Mustafa Yılmaz (Kanat) Adana Demirspor, Mehmet Kaan Türkmen (Forvet) Adana Demirspor, Yakup Yiğit (Stoper) Kastamonuspor, Çağrı Yağız(Orta saha) Bursaspor, Mehmet Cansın Çiçek (Stoper) Yeni Çorumspor, Artun Akçakın (Forvet) Yeni Çorumspor, Ali Yavuz Kol (Forvet) Galatasaray) ile anlaşma sağlanmıştır.”
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.