lösev

TARSUS KÜLTÜR MERKEZİMİZİN YENİDEN YAPILMASI ŞART

Tarsus (BH) - BLOK HABER | 04.05.2021 - 14:56, Güncelleme: 04.05.2021 - 14:56 3539+ kez okundu.
 

TARSUS KÜLTÜR MERKEZİMİZİN YENİDEN YAPILMASI ŞART

TARSUS KÜLTÜR MERKEZİMİZİN YENİDEN YAPILMASI ŞART

Son üç yıldır kapalı olan Tarsus Kültür Merkezinin yeniden yapılması yada eskinin tamir edilmesi gibi bir durumu belli değil. Sevgili TBMM deki Tarsuslu ve Mersin Milletvekili arkadaşlarımızın dikkatine. Pandemi sürecinde 400 bin nüfuslu Tarsusun bu açığını gidermek sizlerin görevidir. Normalleşme süreci geldiğinde Tarsusun sanat ve ve tiyatro gibi kültürel etkinliklerine ev sahipliği yapmasını istediğimiz OLMAYAN KÜLTÜR MERKEZİMİZİ PANDEMİ SONRASINA YETİŞTİRECEK GÜCE VE KUDRETE SAHİP DEVLETİMİZİN ve SN CUMHUR BAŞKANIMIZIN DİKKATİNE SUNUYORUZ. Tarsusa son derece mükemmel bir müze kavuşturan devlet yetkililerimizi yine aynı inanç ve özveri ile Kültür Merkezimizi ayağa kaldırmaya davet ediyoruz. Çünkü bu ucube bina ne size ne bize nede TARSUSA yakışıyor.Kaynak. Okan Çalışkan
TARSUS KÜLTÜR MERKEZİMİZİN YENİDEN YAPILMASI ŞART

Son üç yıldır kapalı olan Tarsus Kültür Merkezinin yeniden yapılması yada eskinin tamir edilmesi gibi bir durumu belli değil.

Sevgili TBMM deki Tarsuslu ve Mersin Milletvekili arkadaşlarımızın dikkatine.

Pandemi sürecinde 400 bin nüfuslu Tarsusun bu açığını gidermek sizlerin görevidir.

Normalleşme süreci geldiğinde Tarsusun sanat ve ve tiyatro gibi kültürel etkinliklerine ev sahipliği yapmasını istediğimiz OLMAYAN KÜLTÜR MERKEZİMİZİ PANDEMİ SONRASINA YETİŞTİRECEK GÜCE VE KUDRETE SAHİP DEVLETİMİZİN ve SN CUMHUR BAŞKANIMIZIN DİKKATİNE SUNUYORUZ.

Tarsusa son derece mükemmel bir müze kavuşturan devlet yetkililerimizi yine aynı inanç ve özveri ile Kültür Merkezimizi ayağa kaldırmaya davet ediyoruz.

Çünkü bu ucube bina ne size ne bize nede TARSUSA yakışıyor.Kaynak. Okan Çalışkan

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.