lösev

Tarsus OSB’ye Tarsus TSO Üyesi Bir Yatırımcı Daha

28.01.2020 - 08:19, Güncelleme: 09.11.2020 - 17:34 2890+ kez okundu.
 

Tarsus OSB’ye Tarsus TSO Üyesi Bir Yatırımcı Daha

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası üyelerinden Tarsus Organize Sanayi Bölgesi’ne yatırımlar sürüyor. Tarsus OSB yönetimi, Mustafa Yavuz, Mustafa Maşa ve Adem Demircioğlu ortaklığı ile yapılacak yatırım için arazi tahsis sözleşmesi imzaladı. Tarsus TSO üyesi iş adamlarının Tarsus Organize Sanayi Bölgesine ilgisi devam ediyor. Oda üyesi olan Mustafa Yavuz, Mustafa Maşa ve Adem Demircioğlu da Tarsus OSB’ye yatırım yapacaklar listesine girdi. İş adamları Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkan Vekili H. Ruhi Koçak ile yatırım için arazi tahsis sözleşmesi imzalayarak, yatırımın temellerini attı. Oda üyelerine ilgilerinden dolayı teşekkürlerini ileten Koçak, ‘’Odamız üyesi iş adamlarının ilgisi bizi çok mutlu ediyor. Yatırımın hayırlı olmasını diliyor ve Tarsus OSB’yi tercih ettikleri için teşekkürlerimi sunuyorum.’’diye konuştu.
Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası üyelerinden Tarsus Organize Sanayi Bölgesi’ne yatırımlar sürüyor. Tarsus OSB yönetimi, Mustafa Yavuz, Mustafa Maşa ve Adem Demircioğlu ortaklığı ile yapılacak yatırım için arazi tahsis sözleşmesi imzaladı. Tarsus TSO üyesi iş adamlarının Tarsus Organize Sanayi Bölgesine ilgisi devam ediyor. Oda üyesi olan Mustafa Yavuz, Mustafa Maşa ve Adem Demircioğlu da Tarsus OSB’ye yatırım yapacaklar listesine girdi. İş adamları Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkan Vekili H. Ruhi Koçak ile yatırım için arazi tahsis sözleşmesi imzalayarak, yatırımın temellerini attı. Oda üyelerine ilgilerinden dolayı teşekkürlerini ileten Koçak,
‘’Odamız üyesi iş adamlarının ilgisi bizi çok mutlu ediyor. Yatırımın hayırlı olmasını diliyor ve Tarsus OSB’yi tercih ettikleri için teşekkürlerimi sunuyorum.’’diye konuştu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.